Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Orta saha transferi gerçekleştirilirse Yusuf Demir sadece Avrupa maçlarında forma giyebilecek."

bu Cenk Ergün'ün lise içinde gerçekten geniş kitleye laf geçirir bir ilişki ağı var mıdır harbiden yav

bu adamlar çok tehlikeli üstat.

uğur da bunlardan biri. 30-40bin kişi izliyor yayınlarını inanılır gibi değil.

ne çok satarsa onu veriyorlar. dün dediklerinin tam tersini bugün söyleyebilirler hiç sorun olmaz

bu haluk ve dinç belmas terimi kovduktan sonra belması yiyen ikiliydi o dönem. her gece program açıp vuruyorlardı
Valla isterse tier1 olsun ilgilenmiyorum, buradan takip ettiğim seninde dediğin gibi kendi verdikleri haberleri bile yalanlıyorlar, tek takdir ettiğim Ali Koça iyi giydirmeleri , onun dışında itibar ettiğim birşeyleri yok

Ulan aptal herifler. Google yazsalar zaten kadronun eksik hali çıkıyor ortaya

Bişe diyeceğim vergiler zaten bloke hesaptan ödenmiyor mu olm.
Bb gereği ilk vergiler ödeniyor ödenmezse kulübe gelen ve hesapta biriken paralardan ödeniyordu.
Öyle ödemedim bloke koyuldu maaş ödenmedi bu nedenle işleri kafadan hikaye de bire bin katarak anlatıyorlar bunu da habercilik diye geçiyor bunlar.
Ha dursunun düşmesine katkı sağlayacaksa destekliyorum bu tavrı
Gerçekten BB tüm gelirlerin %50 sine bloke koyup sonra oradan ilk vergi ödemeleri + sonra 3 ayda bir de faiz ve ana para ödemesi başladıysa onu almıyor muydu? Vergi ödememesi nasıl oluyor bu durumda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt