Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.673
- 23.049
- 2.393
Stoper ahmetcan kaplan olur kiralık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam bende diyorumki oyuncunun klubu ile sorunu var duz istesende kiralamazyahu düz kiralama söylüyorlar diye dedim frankfurta adam mı yetiştireceğiz opsiyon olsun da zorunlu olmasa da olur
Zalewski ve Ebimbe ile kadro kurun, nasil olmali bu ikili gelirse
İsmi gecen oyuncular ayni zamanda orta saha ozellikli adamlar.
Yani 442 tercihi uzak bi iht degil.
Hatta Ebimbeyi ortaya cekip orta sahadaki direnç olayini cözer, sarayı da kanatta degerlendirebiliriz.

Alman takimlari scout konusunda bizimkilere 5 basar.Bu kadar bokladığın adam.gecen sene full oynamış ciddide katkı vermiş paris alt yapılı biri.ebimbe videolardan gördüğüm kadarıyla çöp. Hele orta saha falan hiç oynayamaz. Yapacağı saçma sapan top kayıplarına sövmekten yoruluruz top tekniği falan yok ite kaka adam geçmek dışında meziyet barındırmıyor gibime geldi. Çifte kavrulmuş barış alper denebilir
MusleraNevzat stoper transferini ima ediyor
Söyle bir sorun var
Diyelim ki nevzat sallamiyor ve bir stoper geldi,jacops’u nerde kullanacagiz
Jacops atletizm ve tempo olarak kesinlikle oynamali
3-5-2 de yer kalmiyor jacops’a
Çok ugraştık ama getiremedik rabyoyu![]()
Yerli olur ama kim olur bu isim ahmet disinda biri yok gibiNevzat Dindar: "Ebimbe + Zalewski dışında 1 transfer daha bekliyorum stoper hattına sanki bir ihtiyaç gözüküyor."
Rabyo yu bende hic istemedimSakatlik vs durumlarini bilmiyorum ama Zalewski ve Ebimbe olursa cok iyi olur.
Bizim Rabiot gibi goreceli olarak her seyi kazanmis futbolcuya degil, 21-28 yas arasi prime ya da prime donemine yaklasan ve kazanma arzusu olan futbolculara ihtiyacimiz var.
Alman takimlari scout konusunda bizimkilere 5 basar.Bu kadar bokladığın adam.gecen sene full oynamış ciddide katkı vermiş paris alt yapılı biri.
Sanmam zalewski ebimbe transferleri 3 lü oynayacağımızın resmi açıklamasıMuslera
Barış Nelsson Sanchez Jakops
Sara Torreira Ebimbe Zalewski
Osimhen İcardi
4lü mantıklı bi hal aliyor ebi ve zalew ile
Atletik driblingci kanat forvetler gunumuzde cok onemli hucum silahlari yine kadroda boyle bir profil yok.Bitane boyle adam olsun isterdim
Zaten 3-5-2 defansif diziliste 5-3-2'ye dönüsüyor.Yahu dünyanın büyük kulüplerinin yarısından fazlası 3'lü savunmaya geçti.
Bu arada 3'lü savunma 4'lü savunmadan daha güvenli.
Hem 3 tane stoperin var, hem 2 tane kanat bekin var, hem orta sahan daha kalabalık.