Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu düz kiralama söylüyorlar diye dedim frankfurta adam mı yetiştireceğiz opsiyon olsun da zorunlu olmasa da olur
Tamam bende diyorumki oyuncunun klubu ile sorunu var duz istesende kiralamaz
Her klup bizmiyiz zahayi zanioloyu kiraladik geri gelip duruyorlar

Jacobs bile zorunlu opsiyon
Opsiyonsuz kiralik diyen salliyordur Alman klupleri iyi yonetlen kluplerdir

Zalewski ve Ebimbe ile kadro kurun, nasil olmali bu ikili gelirse
66de13401a73ca97506a0667

Here we gooooo : )

Gidin 4 5 verin yasin ozcani getirin hem beki hem stoperi yedekler ugrasmayin ahmetcanla filan yine sakatlanmis galiba milli takim kadrosundan da cikartilmis diye okudum

ahmetcan kaplan çok iyi bir transfer olur olmaz da.. ahmetcan, zalewski, ebimbeye muhtemelen bütçe yetmez.. yetse harika olur... yusuf demir yerel ligde oynama garantili kiralanmalı. ziyeş kalmalı..

Şimdi zalewskiyi ve ebimbeyi aldık diyelim mevcut kadroda bunu öne attığın zaman 4-3-3 , rakibi savunurken 5-4-1 gibi bir oyun planı ortaya çıkıyor kağıt üstünde gayet iyi ve genç kadro o zaman bek transferi de geliyor beyler anladığım bu benim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Atletik driblingci kanat forvetler gunumuzde cok onemli hucum silahlari yine kadroda boyle bir profil yok.Bitane boyle adam olsun isterdim

ebimbe videolardan gördüğüm kadarıyla çöp. Hele orta saha falan hiç oynayamaz. Yapacağı saçma sapan top kayıplarına sövmekten yoruluruz top tekniği falan yok ite kaka adam geçmek dışında meziyet barındırmıyor gibime geldi. Çifte kavrulmuş barış alper denebilir
Alman takimlari scout konusunda bizimkilere 5 basar.Bu kadar bokladığın adam.gecen sene full oynamış ciddide katkı vermiş paris alt yapılı biri.

Nevzat stoper transferini ima ediyor

Söyle bir sorun var

Diyelim ki nevzat sallamiyor ve bir stoper geldi,jacops’u nerde kullanacagiz

Jacops atletizm ve tempo olarak kesinlikle oynamali

3-5-2 de yer kalmiyor jacops’a
Muslera
Barış Nelsson Sanchez Jakops
Sara Torreira Ebimbe Zalewski
Osimhen İcardi

4lü mantıklı bi hal aliyor ebi ve zalew ile

Sakatlik vs durumlarini bilmiyorum ama Zalewski ve Ebimbe olursa cok iyi olur.

Bizim Rabiot gibi goreceli olarak her seyi kazanmis futbolcuya degil, 21-28 yas arasi prime ya da prime donemine yaklasan ve kazanma arzusu olan futbolculara ihtiyacimiz var.
Rabyo yu bende hic istemedim

Fransiz brujuvasi adam sivasta tarlada adama top oynatamazsin

Bizim sahalar bu tip oyunculari kaldirmiyor
Mbimbe kesin fransiz asilli ama afrikalidir bu tip sahalarin topcusu

Alman takimlari scout konusunda bizimkilere 5 basar.Bu kadar bokladığın adam.gecen sene full oynamış ciddide katkı vermiş paris alt yapılı biri.

genelleme ile kurtaramayız bence hocam neticede köhnü de bir alman takımı kiraladı bizden. Bizim takımda iş yapacak bir oğlana benzemiyor gelirse. Umarım yanıltır tabi ama ortada görünen köy mevzuu var gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt