Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 21.949
- 13.826
- 2.828
Bizim ucak Almanya ya mi gidecek yoksa Ebimbe Italya ya mi gelecek topluca malta da mi bulusacaklar cok merak ediyorum
Tipini
Edit: küfür serbest demişlerdi bu üyeye :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim ucak Almanya ya mi gidecek yoksa Ebimbe Italya ya mi gelecek topluca malta da mi bulusacaklar cok merak ediyorum
bence de en rezil.Abartiyorsunuz çok daha rezilleri var
bence de en rezil.
bunu sadece sayısal olarak oyuncu alınması/alınmaması olarak görme.
50 milyon euro bonservis harcayıp, maaş bütçesini 1.5 katına çıkarıp, kadroyu 2 kat zayıflattığımız bir transfer dönemi oldu.
bunu konsol oyunlarında bile başaramazsın.
kesinlikle tarihin en rezili yaw.
ebimbe'yi malta'dan mancınıkla direkt istanbul'a atacaklarmış reyiz.Bizim ucak Almanya ya mi gidecek yoksa Ebimbe Italya ya mi gelecek topluca malta da mi bulusacaklar cok merak ediyorum
siyahi bir asterix Ebimbeebimbe'yi malta'dan mancınıkla direkt istanbul'a atacaklarmış reyiz.
bence de en rezil.
bunu sadece sayısal olarak oyuncu alınması/alınmaması olarak görme.
50 milyon euro bonservis harcayıp, maaş bütçesini 1.5 katına çıkarıp, kadroyu 2 kat zayıflattığımız bir transfer dönemi oldu.
bunu konsol oyunlarında bile başaramazsın.
kesinlikle tarihin en rezili yaw.
35 gole etki eden iki oyuncuyu gönderip YERİNE KİMSEYİ ALMADIKKadroyu 2 kat zayiflattigimizi nerden cikardin yine abartiyorsunuz ..Daha gelen adamları doğru dürüst izlemedik bile ligde öyle böyle 3/3 giden bir takım var.
Bundan emin değilim.maaş bütçesini 1.5 katına çıkarıp,
Tipini
Edit: küfür serbest demişlerdi bu üyeye :d
Nankörsünüüüüüzzzzzzzzz
Rabiiiiiiiiiiioooooooooooot’un annesine selam
Peki Fenerbahçe maçına şu kadroyla çıkmaya ne dersiniz?
Muslera
Kaan - Nelsson - Apokerim - Berkan
Torreira - Sara
Yunus - Mertens - Barış
Batshuayi
Olmaz dediğinizi duyar gibiyim
OLUR OLUUUUUUR BAL GİBİ OLUUR
gönderdiğimiz oyuncularımızın maaşlarını bile üstlendik yaw. fesih ettiklerimize alacaklarını vermeyi taahhüt ettik. yani onlar aslında gs'da olmasalar bile, maaşları tabloda kalacak. ee yeni gelen oyunculara da kallavi maaşlar verildi.Bundan emin değilim.
sakin olur musun?
ani hareket yapmayıp klavyeden uzaklaşman gerekmekte şu an...
derin nefes al ve "Goooosefraba" kelimesini tekrarla..
O dönemlerde imkansızlıklar vardi ffp gibi. Burada para olmasına rağmen tarihin en rezalet yaz donemini yaşattılar adamlar. 50 milyon harcayıp kadroyu daha kötü hale getirmek hainlik ister bunlar onu yaptı.Abartiyorsunuz çok daha rezilleri var