- 31 Ağustos 2021
- 69.340
- 49.645
- 3.258
tercümesi
"yani baron ....dursun özbek yönetmemeyi yönetim biçimi bellemiş"
"mesai yoğun bu saatten sonra 3 e btieceği 5 de bitirirler - taraftara karşı çareleri yok"
bu kadar diyecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu izlemedim bunu izlemedimYeah, Zalewskiyi hic izlemedim belli de olmaz
11-12 gibi rakamlar cok fazla bana sorarsan, ama dunno really
Evet ya hatta hep dalga geçiyoruz "al da at dedi" gibisinden. Asist dediğin çizgiye inersin pas atarsın ne bileyim araya salarsın. Ama oyunu kuvvetlendiriyordu işte. Orta sahayı kalabalık gösteriyordu pas oyununda vardı inatçıydı. Zalewski de aynı topu oynuyor.3 gol (3'ü de pendikspor'a karşı galiba:d)
5 asist dediği de 2 tane 30'ar metreden şut ile atılan golde tesadüf eseri şutu vuran oyuncuya son pası vermiş. bence o tarz gollerde asist sayılmamalı. stats olarak çok yanıltıcı duruyor geriye dönüp bakınca.
mount kovacic jorginho var hepsi orta saha
11 milyona aldırdığı jelerti oynatsın o zaman.Zalewski de gelmeyecek bence.
İkna edemediler ya da çok para istediler.
Transfer kapanır gibi
messi'nin meşhur golü vardı ya, 7 kişiyi falan geçip, 50 m top sürüp attığı...Evet ya hatta hep dalga geçiyoruz "al da at dedi" gibisinden. Asist dediğin çizgiye inersin pas atarsın ne bileyim araya salarsın. Ama oyunu kuvvetlendiriyordu işte. Orta sahayı kalabalık gösteriyordu pas oyununda vardı inatçıydı. Zalewski de aynı topu oynuyor.
2 kilo muz alırlar.Git pazardan 2 kilo domates 3 kilo soğan al de
Bunlar onu da alamaz
Haahhaha al da at demiş o da. Kepazelik o asistler.messi'nin meşhur golü vardı ya, 7 kişiyi falan geçip, 50 m top sürüp attığı...
stats olarak mesela xavi'ye asist yazılmış o gol :d
Daha neremize forvet kiralicaz allah askina yuwDavid Datro Fofana'yı AEK kiralıyormuş. Madem Chelsea adamı kiralayacak keşke biz kiralasaydık.