Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
442de zalewski olmaz ama skor problemi cekeriz %100

Hocanin kafada kesin 3lu savunma var

Kimse ona bakmaz gol asist uzerinden yuklenirler
e işte o taraftar kitlesi hep oyuncuyu değersizleştiren - ultra gereksiz baskı ortamını körükleyen kitle.

Köhn bu yüzden yollandı (bence)
Kerem'de ki sürecin iyileşmemesi ve yönetimin "aaa para...sat sat sat" (boey'de tutmayan - hani 17ye veriyorlardı ya) politikası uygulanmasına "kurtuduk" diyen kitle tam kendileri.

Muslera

Davinson. Nelson. Jakobs(Apo)

BAY. Kaan. Toreira. Zalewski

Sara. İcardi

Osimhen

Böyle dizilmek daha mantıklı İcardi seviyor zaten top almayı ince pasları da var idare eder bu formasyonda

İyi bir potansiyel aldık çocuk yetenekli tabanı sikimanskiden daha yüksek inşallah sahada görürüz bu yeteneklerini

442de zalewski olmaz ama skor problemi cekeriz %100

Hocanin kafada kesin 3lu savunma var
işte burda çok sinirim bozuluyor , angelino en iyi isimdi - sistem denenmedi bile 4lüye adaptede sallandı.

köhn bu tip adamdı - hiç o sisteme yaklaşılmadı yollandı

şimdi bunu deneyecek mi acaba diyoruz.

çok moral bozucu yav.

zalewski top taşıyıp yay ya da dip çizgi işinde kesin katıkıda buluncaktır - hatta vsat anadolu takımı maçlarında bu özelliği ortaya çıkacaktır ama - ortadan top taşınması , adamın doğru yerde top alması (apoekrimin/jakobsun yanında değil) ufak detaylar.

Herkes 352 diyorda yada 3412 o sistem tutmazsa ne olacak, tekrar 4231 e dönsen bu kadro planlaması ile olmaz. Forvette kimi keseceksin, skorer kanat forvetin yok ortasaha da zaafiyetin var vs. Maç içindede gerekirse tıkandığında 352 den 4231 e dönüş yapman gerekebilir. Bu açıdan fb çok iyi kadro kadro kurdu hem 352 hem 4231 e dönebilecek oyuncuları var. Son aldıkları juventusluyu da bu amaç için almışlar.
Maça 352 başladın zalewskiyle sonra 4231e döndün zalewskiyi çıkarıp kimi alacaksın, elde yunus var bir tek. İşte bu yüzden Cherki tarzı bir transfer de gerekiyor her sistemi oynatırsın.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar mevcut oyuncularlan en iyi kadrolardir rahat olalim

442

Jelert(maalesef)davinson nelson jakobs
Sara torreira kaan baris
Osimhen icardi

352

Davinson nelson abdulkerim
Baris sara torreira demirbay jakobs
Osimhen icardi

Herkes 352 diyorda yada 3412 o sistem tutmazsa ne olacak, tekrar 4231 e dönsen bu kadro planlaması ile olmaz. Forvette kimi keseceksin, skorer kanat forvetin yok ortasaha da zaafiyetin var vs. Maç içindede gerekirse tıkandığında 352 den 4231 e dönüş yapman gerekebilir. Bu açıdan fb çok iyi kadro kadro kurdu hem 352 hem 4231 e dönebilecek oyuncuları var. Son aldıkları juventusluyu da bu amaç için almışlar.
Maça 352 başladın zalewskiyle sonra 4231e döndün zalewskiyi çıkarıp kimi alacaksın, elde yunus var bir tek. İşte bu yüzden Cherki tarzı bir transfer de gerekiyor her sistemi oynatırsın.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4-1-2-1-2 diomand. Bu takımı oynatamayan hocayı anında kovarım. Elinde süper star var yaratıcı orta saha var 4 tane bek var stoperinden davson var. Yeter artık transfer obezi herif oynat şu takımı derim.

Renkdas siz nerden bakiyorsunuz ben forumlarına girdiklerimde oyuncunun kalitesini biliyorlar ama bir türlü o patlamayı yapamadiklarindan bahsediyorlar.Sozlesme yenilenmesinde kimse şikayetçi değil ama para kazanmayı daha mantıklı buluyorlar benim okuduklarim bu sonuç çıkıyor.
Reddit den bakdim mesela

Bir yorum google ceviri ile:

Bence biz, AS Roma taraftarları artık yeteri kadar gördük.
Şansları oldu, hatırı sayılır sayıda maç oynadı ve sahada hatırı sayılır sayıda pozisyon oynadı: sol ve sağ tarafta, defans ve hücum tarafında, 3 farklı menajer tarafından çalıştırıldı, onun hakkında ne söyleyebiliriz... genellikle kötü bir karar verici ve çoğu zaman tutarsız, taktiksel olarak iyi bir disiplini var, teknik olarak da o kadar kötü değil, mesele şu ki hiçbir zaman gerçekten bir etki yaratmadı, zayıf istatistikleriyle kanıtlandığı gibi baskın bir oyuncu değil, takım arkadaşlarına yardım etmesi ve sonunda daha fazla gol atması beklenen birinden kesinlikle daha fazlasını beklersiniz.

Olumlu bir not olarak, hala genç ve İtalya'da büyük bir kulüpte oynadı ve son yıllarda Avrupa'da da saygın bir kulüpte oynadı, sayısız yarı final ve finale ulaştı, bu yüzden ayakta belirli sayıda önemli maç var. Kesinlikle gelişebileceğini düşünüyorum ama bu beklentilere de bağlı, ondan üst düzey bir oyuncu olmasını beklemeyin çünkü şu anda bundan çok uzak, ona ekstra baskı yapmayın, daha sakin bir ortama ihtiyacı olduğuna inanıyorum, örneğin İtalya'da Fiorentina veya Bologna'ya, İstanbul'a gitmesinin uygun olduğunu düşünürdüm? Bundan emin değilim.

@Aykut Keskin

Galatasaray kurtuluş reçetesi belli. Halka açık kurulum yapmak Dortmund gibi, üyelik sistemi getirip.

Başkan seçimlerde bütün üyelere seçme hakkı olsun.

Zalewskiyi hic izlemedim fakat statslara bakarak cok olumlu gozukmuyo.

Zalewskiyi hic izlemedim fakat statslara bakarak cok olumlu gozukmuyo.
1726045124026.png

Ferdinin istatistikler. Aynı oyunu oynuyor maç içinde çok efektif ama skora yansımıyor onu yansıtacak 2 tane süperstar var takımda. Bence oyunumuzu güçlendirecek orta saha özellikli bir bek. O yüzden ben baya istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt