Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.518
- 36.063
- 2.773
Baris ve torreira 4luye uygun degil demek ezbere konusmaktan baska bisey degil
bizim takımda uygun değil
yanlarına iki orta saha özellikli adam koyarsın olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baris ve torreira 4luye uygun degil demek ezbere konusmaktan baska bisey degil
e işte o taraftar kitlesi hep oyuncuyu değersizleştiren - ultra gereksiz baskı ortamını körükleyen kitle.Kimse ona bakmaz gol asist uzerinden yuklenirler
A.slm, soguk ve cok rüzgarliSelam Hakan. Stuttgart nasıl bugün.
işte burda çok sinirim bozuluyor , angelino en iyi isimdi - sistem denenmedi bile 4lüye adaptede sallandı.442de zalewski olmaz ama skor problemi cekeriz %100
Hocanin kafada kesin 3lu savunma var
Bizim transfer gündemi gibi yani.A.slm, soguk ve cok rüzgarli
4-1-2-1-2 diomand. Bu takımı oynatamayan hocayı anında kovarım. Elinde süper star var yaratıcı orta saha var 4 tane bek var stoperinden davson var. Yeter artık transfer obezi herif oynat şu takımı derim.Herkes 352 diyorda yada 3412 o sistem tutmazsa ne olacak, tekrar 4231 e dönsen bu kadro planlaması ile olmaz. Forvette kimi keseceksin, skorer kanat forvetin yok ortasaha da zaafiyetin var vs. Maç içindede gerekirse tıkandığında 352 den 4231 e dönüş yapman gerekebilir. Bu açıdan fb çok iyi kadro kadro kurdu hem 352 hem 4231 e dönebilecek oyuncuları var. Son aldıkları juventusluyu da bu amaç için almışlar.
Maça 352 başladın zalewskiyle sonra 4231e döndün zalewskiyi çıkarıp kimi alacaksın, elde yunus var bir tek. İşte bu yüzden Cherki tarzı bir transfer de gerekiyor her sistemi oynatırsın.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reddit den bakdim meselaRenkdas siz nerden bakiyorsunuz ben forumlarına girdiklerimde oyuncunun kalitesini biliyorlar ama bir türlü o patlamayı yapamadiklarindan bahsediyorlar.Sozlesme yenilenmesinde kimse şikayetçi değil ama para kazanmayı daha mantıklı buluyorlar benim okuduklarim bu sonuç çıkıyor.
Roma taraftari zalweski hakkinda pek olumlu seyler yazmiyor
burada da kerem e sallanıyordu adamlar 60m serbest kalma maddesi ekletmişRoma taraftari zalweski hakkinda pek olumlu seyler yazmiyor
Sadece Zalewski alınacak ise boşuna bu paraları harcamasınlar.Bu Romalı bebeyle transferi kapatır bunlar.
Zalewskiyi hic izlemedim fakat statslara bakarak cok olumlu gozukmuyo.