Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.760
- 7.292
- 1.743
Bu is yatacak cok net
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akli basinda bi yonetici bu transferi 5-6ya bitirirdi cok rahat
Eli guclu olan roma degil ki, cocuktan memnun degiller sozlesmesi de seneye bitiyor.Aklı başında bir yönetici bu transferi bugüne bırakmazdı;
Hadi bıraktı diyelim,
Eli güçlü olan taraf Roma. Pazarlığa girersen başını alır çıkarsın afedersin. Bu paraya veriyorsan ver yoksa kalkıyoruz masadan diyecektin, adamlar mecbur inecekti.
Kongrede ki 50 oy > 25 milyon galatasaray taraftarı.Yalan veya doğru eğer bu Cenk Ergün ve yeni sözleşme işi doğruysa demekki gereçekten taraftarı hiç takmıyorlar. Taraftara böyle bir tavır veya karşısına almayı nasıl göze alabiliyor acaba Dursun Özbek.
Eli guclu olan roma degil ki, cocuktan memnun degiller sozlesmesi de seneye bitiyor.
Bence kongreye kalmayabilir bu sefer. Mali Genel Kurul'da gereken tepkiyi alacaktır.Kongrede ki 50 oy > 25 milyon galatasaray taraftarı.
Dursunun zihniyeti budur.
3 hafta içinde belli olur gidip gitmeyecekleri !!Benim midem bulandı artık yav
Gönderelim şu kulübü yönetiyorum zannedip de yönetemeyenleri
Liseliler kendilerinden olana mali ibrasizlik vermezler. Eleştirirler ama işin sonunda ibra ederler. Dursun'un ilk dönemi çok mu farklıydı kendisi baskın seçim yapmak için istifa etmese 3 yılı tamamlayacaktı.Bence kongreye kalmayabilir bu sefer. Mali Genel Kurul'da gereken tepkiyi alacaktır.
Ayrıca muhalefet kanadı göründüğü kadarıyla sıkı hazırlanıyor ve eleştiriyor.
Sırf transferdeki başarısızlık değil her konuda kulüp yönetilemiyor şu an.
3 haftada ne var rtas3 hafta içinde belli olur gidip gitmeyecekleri !!
az daha sabır..
sırada, üst üste 3-4 günde bir, 5 tane istanbul'da maç var diye biliyorum.3 haftada ne var rtas