Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son güne millet fırsat transferi yapar biz de duduklenmek için uğraşıyoruz.. Transfer dönemi bitişi kim var kim yoksa maaşını ödeyip yolladık yıllardır 20 gol katkısı veren adamı çerez parasına sepetledik.. heriflerin iskartaya çıkan topculari için 2 gündür Roma'da yatıp kalkıyoruz..

Zalewski işi yatarsa ben sevinirim öncelikli ihtiyaç değil. 10 milyon €'ya sol bek aldık zaten.

Durduk yere sorunlu bir tip için 10 - 12 milyon € para vermeye değmez. Kaldı ki seneye sözleşmesi bitiyor.

O parayı orta saha transferinde değerlendirsek çok daha iyi olur. Ebimbe'ye falan vermek lazım.
Sen orta saha alabileceklerine inanıyorsun yani. Bunlar bir şey yapamaz.

Zalewski işi yatarsa ben sevinirim öncelikli ihtiyaç değil. 10 milyon €'ya sol bek aldık zaten.

Durduk yere sorunlu bir tip için 10 - 12 milyon € para vermeye değmez. Kaldı ki seneye sözleşmesi bitiyor.

O parayı orta saha transferinde değerlendirsek çok daha iyi olur. Ebimbe'ye falan vermek lazım.

Bu maliyetlerle isteyenin aklından şüphe ederim 10 milyon Euro edecek ne yapmış bu çocuk kariyerinde daha wing back mi sol açık mı kanat mi 10 no mu o bile belli değil herkes farklı birşey söylüyor..
Bu yönetim transfer yapmasın mümkünse

Bu maliyetlerle isteyenin aklından şüphe ederim 10 milyon Euro edecek ne yapmış bu çocuk kariyerinde daha wing back mi sol açık mı kanat mi 10 no mu o bile belli değil herkes farklı birşey söylüyor..
Bu yönetim transfer yapmasın mümkünse
Tek mantıklı açıklaması kanat oynatırsak Rashica gibi kullanabiliriz. İlerde çok istatistiği yok ama oyuna katkısı yüksek olabilir onun dışında hiçbir açıklaması yok bende ve asla o paraları vermem.

Kerem'in gidiş parası komedi. Aynı paraya yerine koyamadığın gibi millet artık düşünmedikleri oyunculara 10-12 milyon istiyor. Sen gittin her sezon çift hane yapan adamını 12'ye verdin. Komedi gibi Allah belalarını versin. İki yakaları bir araya gelmesin.
Gs taraftarını anmayacak mıyız

İmkanı yok akıl edemezler. En azından bu adamı gardhi ikna etti. Ki çocuk ferdi gibi sol kanat bek. Ferdi de orta saha mı kanat mı on numara mı deniyordu.
Valla bilmiyorum benim kafa yandı ama işte insan üzülüyor. Çok zor bir şey değil şu planlamayı yapıp futbolu yönetmek.

Valla bilmiyorum benim kafa yandı ama işte insan üzülüyor. Çok zor bir şey değil şu planlamayı yapıp futbolu yönetmek.
Okan'a yazar o bütün yaz 3 transfer istedim 3 ünü de aldılar dedi. Sonra yenildikçe kafası karıştı kanatsız kaldı 3 lü oynamaya mecbur artık. Bunu da beceremezse fener maçından sonra kovulur.

Rashica bunun yaninda vini kalir istatistiksel olarak :asd:
Öyle tabi de hani o da senede 3-4 gol atar, 7 asist falan yapar ama oyuna, sisteme katkısı vardır. Belki o şekilde faydalanabiliriz diye düşünüyorum. Zaten forveti çiftleyeceksek bize forvet tandemli kanat yerine daha yardımcı kanat oynayan profilde oyuncular lazım.

Zalewski gelsin de şu transferi kapayalım artık. Orta sahada oynayacak Kaan, Torreira, Berkan, Sara, Demirbay, Mertens, Ziyech, Yusuf var idare eder bizi Ocak'a kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt