Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.166
- 20.336
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana göre bu transfer döneminde adı çıkan en uygun oyuncu Scott McTominay'dı. Eyvallah adam 30 milyon alamayabilirsin ama bu profilde adam bakarsın illaki vardır. Onun dışında adı çıkanlar arasında sisteme en uyacak topçu bence Ebimbe. Orta alandaki eksiklerimizi kapatabilir. 3'lüye dönersin sağ kanat beki yapabilirsin. Sıkıştığında sağ bek yaparsın adam çok yönlü ve bizim elimizde o profilde bir oyuncu yok. Şu Torino'daki Emirhan bile olur. Alıp denesinler çünkü bu oyuncular orta alanda topu dikine taşıyabilen oyuncular.Sana göre tarif ettiğin profile en uygun oyuncu olarak kimi alabiliriz Nurullah kardeşim?
Yani bizim bütçemize uygun kim olabilir?
Polonyalı işçilere nerede denk geldin renktaş?polonyalı işcilere sordum zalewskiyi
o kim dedi herif ya
diğeri tanıyor good player good player diyor diyorum nerede oynuyor onuda bilmiyor
futboldan en uzak polonyalılara denk geldik
Biraderim Polonya'dayken konuşuyorduk, ts dehşet 3 tane topçu aldı iyi izle dedi , pawel brozek ,piotr brozek ve glowacki , dedim 2,3 poznan maçını izledim 19 20 yaşında bi forvet var tekniği falan iyi topukla gol falan attı gördün mü adı lewandoswski dedim , biliyorum onu ya sepet kafalının teki bi bok olmaz ondan dedipolonyalı işcilere sordum zalewskiyi
o kim dedi herif ya
diğeri tanıyor good player good player diyor diyorum nerede oynuyor onuda bilmiyor
futboldan en uzak polonyalılara denk geldik
Emirhan olabilirmiş ama çapraz bağlar gitmiş.Bana göre bu transfer döneminde adı çıkan en uygun oyuncu Scott McTominay'dı. Eyvallah adam 30 milyon alamayabilirsin ama bu profilde adam bakarsın illaki vardır. Onun dışında adı çıkanlar arasında sisteme en uyacak topçu bence Ebimbe. Orta alandaki eksiklerimizi kapatabilir. 3'lüye dönersin sağ kanat beki yapabilirsin. Sıkıştığında sağ bek yaparsın adam çok yönlü ve bizim elimizde o profilde bir oyuncu yok. Şu Torino'daki Emirhan bile olur. Alıp denesinler çünkü bu oyuncular orta alanda topu dikine taşıyabilen oyuncular.
Zelenski şu anda Ukranya devlet başkanlığı görevini sürdürüyor.Zelenski geldi mi? Putin ile başımızı belaya sokacak bu dursun.
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Defansı kötü olan 6 numara mı olur yav? Niye 6 no öyleyse bu adamOnyedika'nın defansı kötü diyorlar
Polonyalı işçilere nerede denk geldin renktaş?
Ne iş yapıyor bu arkadaşlar?
Bilgi için teşekkürlevZelenski şu anda Ukranya devlet başkanlığı görevini sürdürüyor.
Futbol adam için ikinci planda.
Bilmiyordum onu. Tüh üzüldüm valla yetenekli çocuktu.Emirhan olabilirmiş ama çapraz bağlar gitmiş.
Ameliyat olacakmiş deniyor.
Hadi inşallah![]()
Galatasaray a fait une offre pour Éric-Junior Dina-Ebimbe (Francfort)
Le club turc du Galatasaray espère toujours réussir à faire venir l'ancien Parisien Éric-Junior Dina-Ebimbe. Une première offre est arrivée à Francfort.www.lequipe.fr
Ekli dosyayı görüntüle 261645
![]()
Galatasaray a fait une offre pour Éric-Junior Dina-Ebimbe (Francfort)
Le club turc du Galatasaray espère toujours réussir à faire venir l'ancien Parisien Éric-Junior Dina-Ebimbe. Une première offre est arrivée à Francfort.www.lequipe.fr
Ekli dosyayı görüntüle 261645