Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana göre tarif ettiğin profile en uygun oyuncu olarak kimi alabiliriz Nurullah kardeşim?
Yani bizim bütçemize uygun kim olabilir?
Bana göre bu transfer döneminde adı çıkan en uygun oyuncu Scott McTominay'dı. Eyvallah adam 30 milyon alamayabilirsin ama bu profilde adam bakarsın illaki vardır. Onun dışında adı çıkanlar arasında sisteme en uyacak topçu bence Ebimbe. Orta alandaki eksiklerimizi kapatabilir. 3'lüye dönersin sağ kanat beki yapabilirsin. Sıkıştığında sağ bek yaparsın adam çok yönlü ve bizim elimizde o profilde bir oyuncu yok. Şu Torino'daki Emirhan bile olur. Alıp denesinler çünkü bu oyuncular orta alanda topu dikine taşıyabilen oyuncular.

polonyalı işcilere sordum zalewskiyi
o kim dedi herif ya
diğeri tanıyor good player good player diyor diyorum nerede oynuyor onuda bilmiyor

futboldan en uzak polonyalılara denk geldik
Biraderim Polonya'dayken konuşuyorduk, ts dehşet 3 tane topçu aldı iyi izle dedi , pawel brozek ,piotr brozek ve glowacki , dedim 2,3 poznan maçını izledim 19 20 yaşında bi forvet var tekniği falan iyi topukla gol falan attı gördün mü adı lewandoswski dedim , biliyorum onu ya sepet kafalının teki bi bok olmaz ondan dedi 😆

Bana göre bu transfer döneminde adı çıkan en uygun oyuncu Scott McTominay'dı. Eyvallah adam 30 milyon alamayabilirsin ama bu profilde adam bakarsın illaki vardır. Onun dışında adı çıkanlar arasında sisteme en uyacak topçu bence Ebimbe. Orta alandaki eksiklerimizi kapatabilir. 3'lüye dönersin sağ kanat beki yapabilirsin. Sıkıştığında sağ bek yaparsın adam çok yönlü ve bizim elimizde o profilde bir oyuncu yok. Şu Torino'daki Emirhan bile olur. Alıp denesinler çünkü bu oyuncular orta alanda topu dikine taşıyabilen oyuncular.
Emirhan olabilirmiş ama çapraz bağlar gitmiş.
Ameliyat olacakmiş deniyor.

Zelenski geldi mi? Putin ile başımızı belaya sokacak bu dursun.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray, Éric-Junior Dina-Ebimbe (Frankfurt) için teklifte bulundu​

Éric-Junior Dina-Ebimbe, Eintracht Frankfurt formasıyla. (F. Wiegand/Basın Sporları)

Türk kulübü Galatasaray hâlâ eski Parisli Éric-Junior Dina-Ebimbe'yi kadrosuna katmayı umuyor. Frankfurt'a ilk teklif yapıldı.​

11 Eylül 2024 14:04

Türkiye pazarı 13 Eylül'e kadar açık. Galatasaray, Éric-Junior Dina-Ebimbe'yi pazar kapanmadan önce kadrosuna katmayı umuyor. İstanbul kulübü Frankfurt'a 10 milyon euroluk teklifte bulundu. Eski Parisli, transfer döneminin bitiminden sonra Almanya'da kalmayı planlarken, Galatasaray'ın teklifi sonrası ne yapacağını düşünüyor. Frankfurt ise satışa açık.

Kaynak: Lequippe

Son düzenleme:
Onyedika, Ebimbe ile pazarlık masasındayken çıkarılmış bir haber gibi görünüyor.

Zalewski transferi tam anlaşmaya yakınken bu kadar uzuyosa o transfer olmaz büyük ihtimalle.Alternatif isimlere geçilmiştir bence çoktan.Max Wöber'i alabilirler hem sol bek hem de sol stoperde oynar..

Hoca ciddi ciddi 3-5-2 düsünüyor bizzat kendisi aciklamis

Benim icin bayagi sürpriz oldu hic beklemiyordum ben daha cok 4-4-2 oynariz diye düsünüyordum

Bu durumda jacops sol stoper mi olacak

Hic oynamamis yani zorlanacagi kesin

3’lu savunma kolay is degil,oynadigimizda anlariz zaten kolay olmadigini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt