Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jakobs çok boş bir transfer oldu ya. Bu sene yaptığımız transferler arasından en kötüsü Jakobs bence. İnsallah sol stoperi kotarır da işimize yarar yoksa çöpe gidecek 9m euro

Biraderim Polonya'dayken konuşuyorduk, ts dehşet 3 tane topçu aldı iyi izle dedi , pawel brozek ,piotr brozek ve glowacki , dedim 2,3 poznan maçını izledim 19 20 yaşında bi forvet var tekniği falan iyi topukla gol falan attı gördün mü adı lewandoswski dedim , biliyorum onu ya sepet kafalının teki bi bok olmaz ondan dedi 😆

R.tas gerçek soyadıniz Utkucan olabilir mi ? Biraderinin oyuncu tarama yeteneği tanıdık geldi bir yerlerden

pazar günü bisiklet turu diye cadde vs kapatılacakmış.

Tour İstanbul diye yarışma ne zamandır var yav ?

@Murat Onder

Left Winger Back 🟢🟢🟢
Left Back 🟢🟢🟢
Left Defender 🟢🟢🟠
Center Back 🟢🟠🟠
Left Winger 🟠🟠🟠
Zalewski ile birlikte oynamaları zor gibi eğer 3 5 2 oynar isek, ben bir kaç maç dışında zorunda olmaz isek pek defansta göreceğimizi sanmıyorum ya. Kanat bek olarak Zalewski gelir ise ve 352 oynar isek, oyuncu yedek oluyor, yahut Jakops daha formda ise Zalewski yedek olacak.

Tabi 4-4-2 oynayacak isek Jakobs-Zalewski kanadı olur o vakit.

Zalewski ile birlikte oynamaları zor gibi eğer 3 5 2 oynar isek, ben bir kaç maç dışında zorunda olmaz isek pek defansta göreceğimizi sanmıyorum ya. Kanat bek olarak Zalewski gelir ise ve 352 oynar isek, oyuncu yedek oluyor, yahut Jakops daha formda ise Zalewski yedek olacak.

Tabi 4-4-2 oynayacak isek Jakobs-Zalewski kanadı olur o vakit.
3-5-2 oynayacağız fikrini temmuz ayında bu forumda ilk yazanlardanım ama artık ben de 2012 gibi 4-4-2 oynayacağımızı düşünmeye başladım. Bek ve kanatları ofansif/defansif, fizikli/teknik olarak dengeleyerek dizecek muhtemelen.

Her ne oynarsak oynayalım Osimhen-Icardi ikilisinin uyumsuz bir ikili olduğunu düşünüyorum. Çok üst üste binebilirler. Orta geldiğinde aynı topa hareketlenip birbirlerini bozduklarını falan göreceğiz.

Ekli dosyayı görüntüle 261651

Pilot : ulan hem sıkıştım hem sigara bitti - burda freeshopta'da sigara pahalı....ah ulan ceplik parada bırakmadılar...topkek kaldı mı acaba ...

gibi triplerde midir.
Aklıma ben barmenken 1 müşterimiz bizi partiye davet etmişti.Ekipten 1 arkadaş bu eve ne elektrik faturası geliyodur demişti :D Milyon euroların aktığı 1 yerde sigaraydı kekti dert edilecel şeyler mi sence reis yav :D

Aklıma ben barmenken 1 müşterimiz bizi partiye davet etmişti.Ekipten 1 arkadaş bu eve ne elektrik faturası geliyodur demişti :D Milyon euroların aktıüı 1 yerde sigaraydı kekti dert edilecel şeyler mi sence reis yav :D
yolcular bizim 3 kafadar olunca her erzak bitmiş olabilir :D

uçağın görselini haritada çuval gibi inaktif gördükçe aklıma karikatürsel işler geliyor işte :D

Aynı sistem de oynarsak İcardi forvet arkası oynamalı. Zaten son zamanlarda orta alanda pas yapmaktan ceza sahasında forvet oyuncumuz olmuyordu. Ortaya tempolu bir adam alıp yolumuza şu şekilde devam edebiliriz.

-----------muslera
jelert-nelsson-sanchez-jakobs
sara-torreira-ebimbe-barış (Ebimbe ve Sara yer de değiştirebilir. Temposundan dolayı ortada kullanılabilir.)
------------icardi
------------osimhen

Muhtemelen yönetimde şuan Sara ve Jelert için keşke o paraları vermeseydik diyorlardır.

Zalewski emeklemekte... Bir emekleme uzaklığında daha yaklaştı Galatasaray'a (Tuttomercato.web)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt