Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.951
- 39.736
- 2.953
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Left Winger Back3-5-2 diyelim, Abdülkerim,Victor,Davinson diyelim, 9-10 neden Jakobs ismine verildi, Zalewski alıyor isek?
Jakobs nerede oynayacak?
Biraderim Polonya'dayken konuşuyorduk, ts dehşet 3 tane topçu aldı iyi izle dedi , pawel brozek ,piotr brozek ve glowacki , dedim 2,3 poznan maçını izledim 19 20 yaşında bi forvet var tekniği falan iyi topukla gol falan attı gördün mü adı lewandoswski dedim , biliyorum onu ya sepet kafalının teki bi bok olmaz ondan dedi![]()
Zalewski ile birlikte oynamaları zor gibi eğer 3 5 2 oynar isek, ben bir kaç maç dışında zorunda olmaz isek pek defansta göreceğimizi sanmıyorum ya. Kanat bek olarak Zalewski gelir ise ve 352 oynar isek, oyuncu yedek oluyor, yahut Jakops daha formda ise Zalewski yedek olacak.Left Winger Back
Left Back
Left Defender
Center Back
Left Winger![]()
3-5-2 oynayacağız fikrini temmuz ayında bu forumda ilk yazanlardanım ama artık ben de 2012 gibi 4-4-2 oynayacağımızı düşünmeye başladım. Bek ve kanatları ofansif/defansif, fizikli/teknik olarak dengeleyerek dizecek muhtemelen.Zalewski ile birlikte oynamaları zor gibi eğer 3 5 2 oynar isek, ben bir kaç maç dışında zorunda olmaz isek pek defansta göreceğimizi sanmıyorum ya. Kanat bek olarak Zalewski gelir ise ve 352 oynar isek, oyuncu yedek oluyor, yahut Jakops daha formda ise Zalewski yedek olacak.
Tabi 4-4-2 oynayacak isek Jakobs-Zalewski kanadı olur o vakit.
Aklıma ben barmenken 1 müşterimiz bizi partiye davet etmişti.Ekipten 1 arkadaş bu eve ne elektrik faturası geliyodur demiştiEkli dosyayı görüntüle 261651
Pilot : ulan hem sıkıştım hem sigara bitti - burda freeshopta'da sigara pahalı....ah ulan ceplik parada bırakmadılar...topkek kaldı mı acaba ...
gibi triplerde midir.
Yok rnkts , Polonya havası alanların futbola bakışını vurguladımR.tas gerçek soyadıniz Utkucan olabilir mi ? Biraderinin oyuncu tarama yeteneği tanıdık geldi bir yerlerden
yolcular bizim 3 kafadar olunca her erzak bitmiş olabilirAklıma ben barmenken 1 müşterimiz bizi partiye davet etmişti.Ekipten 1 arkadaş bu eve ne elektrik faturası geliyodur demiştiMilyon euroların aktıüı 1 yerde sigaraydı kekti dert edilecel şeyler mi sence reis yav
![]()