Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.126
- 20.027
- 3.313
Bak hele bu italyanaSaranin deep playmaker oldugunu biliyon bunu bilmiyonmuoynarmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak hele bu italyanaSaranin deep playmaker oldugunu biliyon bunu bilmiyonmuoynarmis.
Zaten 2 forvet ile oynayacagimiz icin lw ye gerek yok. Daha cok asist yapan oyuncu lazim o öndeki oyunculari besleyecek. Leao gibi lw kendi basina gideyim gol atayim tipinde oyuncuyla oynarsan cift fordert oynayamasin.
Jacobsen pahalı yedek olacak gibiZaten 2 forvet ile oynayacagimiz icin lw ye gerek yok. Daha cok asist yapan oyuncu lazim o öndeki oyunculari besleyecek. Leao gibi lw kendi basina gideyim gol atayim tipinde oyuncuyla oynarsan cift fordert oynayamasin.
Romada sari kirmizi ondan olmasinZalewski profil resmi sarı kırmızı. Mesaj vermiş.
Bu iş bitmiştir H.O.
Ekli dosyayı görüntüle 261228
Yaniliyorsun oturup usnemeyip baya macina videosuna baktim muazzam suratli cok iyi orta atiyor iyi savunmasi varJacobsen pahalı yedek olacak gibineyse hayırlısı diyelim.
Halen FIFA oynuyor misin reis
Kanım ısındı Ebimbe ve Zale ye.
351/ 3-1-4-2
______Davidson_NEL_Apo
______________Sara
BAY____Ebimbe_Lucas____Zale
________İcardi
_______________Osimhe
Sara Regista Deep-Laying-Playmaker
Yanlız ne için Jelert ve Jacobsunu okadar çok para'ya aldık o vakit diye sorar İnsan.
Ha 4231 olursa farklı; ama o vakit İcardi yedek kalır
Roma da sarı kırmızıZalewski profil resmi sarı kırmızı. Mesaj vermiş.
Bu iş bitmiştir H.O.
Ekli dosyayı görüntüle 261228
Jacobs sol stoper oynarKanım ısındı Ebimbe ve Zale ye.
351/ 3-1-4-2
______Davidson_NEL_Apo
______________Sara
BAY____Ebimbe_Lucas____Zale
________İcardi
_______________Osimhe
Sara Regista Deep-Laying-Playmaker
Yanlız ne için Jelert ve Jacobsunu okadar çok para'ya aldık o vakit diye sorar İnsan.
Ha 4231 olursa farklı; ama o vakit İcardi yedek kalır
oynamazJacobs sol stoper oynar
Yok yav ikiside süre alir hele jacobs sol stoperde oynar. Evet oynuyorum ara sira pro clubs.Jacobsen pahalı yedek olacak gibineyse hayırlısı diyelim.
Halen FIFA oynuyor misin reis
Oynatirsanda adamin hizina cabukluguna defansa geri donme hizina ve yaptigi ortalara yazik edersinoynamaz
Küçük takımlara karşı 3412 daha iyi olabilir, dediğin gibi.Böyle de hücuma yakın yaratıcı adam kalmıyor be sanki... Yani Icardi'den hafif geri gelse de tam bir 10 numara gibi oynamasını beklemiyoruz herhalde, saçma olur. O zaman forvetlerin arkasında istikrarlı yaratıcı biri kalmıyor. Sara çok uzak kalıyor. Ebimbe ve Lucas da pek hücumcu profiller değiller.
3-4-1-2 gibi düşününce bile merkezdeki ikili benim kafamdaki (transfer gelmeden) en makul çözüm Berkan-Lucas önünde Sara'yken bile acaba çok mu kısır oluruz diye endişelerim bir nebze vardı. Sen Sara'yı da geriye atmışsın, rakip iyice kapandığı zaman kilidi nasıl açıcaz bilemedim... Orta yapıcaz tabi belli de... Merkezden tehdit sıfıra yakınken sadece orta da olmaz sanki... Bence Sara önde, o ikili geride olmalı, registalı oynamamalı. Oyunu sağdan Davinson-Ebimbe-Bay ve sık sık sağa yaklaşacak Sara kurar. Soldan da Apo-Lucas-Zalewski çok rahat kurar. Jakobs oynarsa daha dikine kurulur.
Bir de ben Osimhen'i sağ, Icardi'yi sola yakın düşünüyordum, Sara sağa yaklaşacağı için Icardi bir adım geri geldiğinde onun sevdiği alanı doldurmasın diye, hem Osimhen sanki sağdan ceza sahasına girip gol kadar asist de yapmayı seviyor. Bir de sağdaki Osimhen-BAY-Sara üçlüsünün ölümcül olacağını düşünüyorum. Hangi birini tutacaksın. Şimdi bi de Ebimbe yazmışsın oraya yakın...
Bak bu doğruYok yav ikiside süre alir hele jacobs sol stoperde oynar. Evet oynuyorum ara sira pro clubs.