Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saranin deep playmaker oldugunu biliyon bunu bilmiyonmu 😁 oynarmis.
Bak hele bu italyana

1000107220.webp

Transfer olmayinca baya jacobs maci ve videosu izledim adamin en iyi ozelligi orta acmasi
hizi ve yatarak kaymalari

Gercekten bu kadar iyi orta atan oyuncumuz herhalde ilk defa olacak bek olarak soyluyorum

Caner gibi orta atabilen bir oyuncu hem osimhen hem icardi icin bulunmaz nimet

Zaten 2 forvet ile oynayacagimiz icin lw ye gerek yok. Daha cok asist yapan oyuncu lazim o öndeki oyunculari besleyecek. Leao gibi lw kendi basina gideyim gol atayim tipinde oyuncuyla oynarsan cift fordert oynayamasin.
Jacobsen pahalı yedek olacak gibi :D neyse hayırlısı diyelim.

Halen FIFA oynuyor misin reis

Okan Hoca Inter Mailand'i halen çok tabik ediyormuş... İnzaghi ve 352'i hayranlıkla izliyormuş.

Okan Hoca kafaya soktu 352'yi.

Bir taraf BAY, bir taraf Zalewski
Uçacağızzzzzzzz 🔥

Jacobsen pahalı yedek olacak gibi :D neyse hayırlısı diyelim.

Halen FIFA oynuyor misin reis
Yaniliyorsun oturup usnemeyip baya macina videosuna baktim muazzam suratli cok iyi orta atiyor iyi savunmasi var

Jacobs iki mac oynasin herkes asik olur
Bu sene baya asist yapacak aslanim
En guvendigim transfer su an icin

Kanım ısındı Ebimbe ve Zale ye.

351/ 3-1-4-2

______Davidson_NEL_Apo
______________Sara
BAY____Ebimbe_Lucas____Zale
________İcardi
_______________Osimhe

Sara Regista Deep-Laying-Playmaker

Yanlız ne için Jelert ve Jacobsunu okadar çok para'ya aldık o vakit diye sorar İnsan.
Ha 4231 olursa farklı; ama o vakit İcardi yedek kalır

Böyle de hücuma yakın yaratıcı adam kalmıyor be sanki... Yani Icardi'den hafif geri gelse de tam bir 10 numara gibi oynamasını beklemiyoruz herhalde, saçma olur. O zaman forvetlerin arkasında istikrarlı yaratıcı biri kalmıyor. Sara çok uzak kalıyor. Ebimbe ve Lucas da pek hücumcu profiller değiller.

3-4-1-2 gibi düşününce bile merkezdeki ikili benim kafamdaki (transfer gelmeden) en makul çözüm Berkan-Lucas önünde Sara'yken bile acaba çok mu kısır oluruz diye endişelerim bir nebze vardı. Sen Sara'yı da geriye atmışsın, rakip iyice kapandığı zaman kilidi nasıl açıcaz bilemedim... Orta yapıcaz tabi belli de... Merkezden tehdit sıfıra yakınken sadece orta da olmaz sanki... Bence Sara önde, o ikili geride olmalı, registalı oynamamalı. Oyunu sağdan Davinson-Ebimbe-Bay ve sık sık sağa yaklaşacak Sara kurar. Soldan da Apo-Lucas-Zalewski çok rahat kurar. Jakobs oynarsa daha dikine kurulur.

Bir de ben Osimhen'i sağ, Icardi'yi sola yakın düşünüyordum, Sara sağa yaklaşacağı için Icardi bir adım geri geldiğinde onun sevdiği alanı doldurmasın diye, hem Osimhen sanki sağdan ceza sahasına girip gol kadar asist de yapmayı seviyor. Bir de sağdaki Osimhen-BAY-Sara üçlüsünün ölümcül olacağını düşünüyorum. Hangi birini tutacaksın. Şimdi bi de Ebimbe yazmışsın oraya yakın...

Zalewski İnşallah olur.
Polonya Millî Takımın Banko oyuncusu. Euro 24'de her maçta gayet iyi not almış oyuncu.
22yas

Benim anlamadım, niye başka bir takım almadı bunu.
Milan, Napoli, PSV diyorlardı...

Sen gel hacı

Kanım ısındı Ebimbe ve Zale ye.

351/ 3-1-4-2

______Davidson_NEL_Apo
______________Sara
BAY____Ebimbe_Lucas____Zale
________İcardi
_______________Osimhe

Sara Regista Deep-Laying-Playmaker

Yanlız ne için Jelert ve Jacobsunu okadar çok para'ya aldık o vakit diye sorar İnsan.
Ha 4231 olursa farklı; ama o vakit İcardi yedek kalır
Jacobs sol stoper oynar

Okan Hoca be, gözünü seveyim Zalewski geldi diye çift santrafor arkası Torreira-Sara ikili orta sahası yaparak 4-4-2 falan oynatma ya... Orta saha yumuşak kalacak, üstüne o stoperlerin biri yine Nelsson veya Apo olacak ve bekler gidince yine geniş alanda yakalanıp duracaklar. Jelert dörtlüde ne kadar iyi bek olacak vs...

Bu kadar uygun adam gelmişken bas 3-5-2'ni... Hem orta sahan kalabalıklaşsın, hem stoperlerine bir sigorta eklensin... Santraforların da rahat etsin...

Böyle de hücuma yakın yaratıcı adam kalmıyor be sanki... Yani Icardi'den hafif geri gelse de tam bir 10 numara gibi oynamasını beklemiyoruz herhalde, saçma olur. O zaman forvetlerin arkasında istikrarlı yaratıcı biri kalmıyor. Sara çok uzak kalıyor. Ebimbe ve Lucas da pek hücumcu profiller değiller.

3-4-1-2 gibi düşününce bile merkezdeki ikili benim kafamdaki (transfer gelmeden) en makul çözüm Berkan-Lucas önünde Sara'yken bile acaba çok mu kısır oluruz diye endişelerim bir nebze vardı. Sen Sara'yı da geriye atmışsın, rakip iyice kapandığı zaman kilidi nasıl açıcaz bilemedim... Orta yapıcaz tabi belli de... Merkezden tehdit sıfıra yakınken sadece orta da olmaz sanki... Bence Sara önde, o ikili geride olmalı, registalı oynamamalı. Oyunu sağdan Davinson-Ebimbe-Bay ve sık sık sağa yaklaşacak Sara kurar. Soldan da Apo-Lucas-Zalewski çok rahat kurar. Jakobs oynarsa daha dikine kurulur.

Bir de ben Osimhen'i sağ, Icardi'yi sola yakın düşünüyordum, Sara sağa yaklaşacağı için Icardi bir adım geri geldiğinde onun sevdiği alanı doldurmasın diye, hem Osimhen sanki sağdan ceza sahasına girip gol kadar asist de yapmayı seviyor. Bir de sağdaki Osimhen-BAY-Sara üçlüsünün ölümcül olacağını düşünüyorum. Hangi birini tutacaksın. Şimdi bi de Ebimbe yazmışsın oraya yakın...
Küçük takımlara karşı 3412 daha iyi olabilir, dediğin gibi.

Tabiki Sara Regista olunca onun ölümcü uzun paslarindan faydalınırsın.

BAY, Ebimbe, Osimhe ve Zale nin yapacağı koşularından fayda alırız.

Avrupa ve Derby maçlarında olabilir

Park the bus yapan Anadolu takımlara karşı 3412 yapabiliriz. Sara yorulunca Mertens girer.

Yahut aslında böyle daha da güzel olurdu... tabiki İcardi işi "bozuyor"

Bir nevi 3511 gibi

X________X_____X___________X
__________Sara (AMC)
___Mertens (SS)
_____________Osimhe (MS)

Abdülkerim mi oynamalı diyorsunuz yani Zalewski’nin geldiği senaryoda?

Yok yav ikiside süre alir hele jacobs sol stoperde oynar. Evet oynuyorum ara sira pro clubs.
Bak bu doğru
Belkide Sol Stoper için aldi Okan Hoca. Stoper oynayabilen bir Oyuncu

Açık konuşalım:
Davidson ne kadar dinamizm ve atletik yapısı ile sağ iç stoper oynayabilirse; Apo aşırı ağır kalır, hele bu seneki formuyla

Davidson _Nelsson_Jacobs

Tam 352 Stoperleri olur.

352 Dış Stoper bir kere hızlı olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt