Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa’nın doğusunda batısında transferi haberi olsa gscyi ilgilendiriyor arkadaş

Ben sadece şunu söyleyim, bu kulüp her şartta başarılı olur, çok kötü kadrolarla bile şampiyonluklar gördük ama hepsinin temelinde saha kenarında ki hoca etkisi vardı. Gerets ve Kalli'nin nasıl mucize çıkardıkları ortada. Şu an ki kaotik görüntünün temelinde de transfersizlikden ziyade hocaya olan güvensizlik yatıyor. Taraftar da o güven boşluğunu kapatabilmek için transferlere bel bağlamış durumda. İşin özeti bu.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
işte diyorum ya sezonunen kilit 4 maçından ilki 10 gün sonra

hoca farkındadır umarım eylül ayında o maç + avl maç(ları galiba ) sürecindeki sonucun kendisini nasıl etkileyebileceğinden.

hoca yönetime siper olduğu anda taraftarı ilk defa karşısına aldı sayılır - ordan itibaren UFAK bahanelerini de kimse yemedi - haliyle 2 senelik güven ortamı sarsıldı.

Cidden transfer süreci nasıl yürütülmezin örneğini gösteriyorlar, ders de çıkarmıyorlar, dün özel uçakla gittiler, o uçak oraya gidiyorsa her şey bitmiş olması lazım, hala pazarlık diyenler var şaka gibi yemin ederim. TFF de artık şu transfer dönemini Avrupa ile aynı yapsın

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yapılmış veya yapılmamış transferlerin ne kadar başarılı olacağını bilemediğimiz bi süreçte çabuk asıp kesiyorsunuz. süreç işi takım olabilmek. bunu iyi yöneten kazanır. biz taraftar olarak baştan ipi salarsak olmaz yalnız o iş. geçen sezon başı kurulan takım kusursuzdu neredeyse, şampiyon olduk mu olduk. isimlilerden katkı aldık mı hayır.
Kadroyu koruyup 3 oyuncu alacağız dendi. Kadro dağıldı ve 6 oyuncu aldık. CL den elendik. Bjk den 5 yedik. 4-2-3-1 diye yola çıktık 3-5-2 kaldı elimizde. Plansızlık ve yönetim beceriksizliği bizi yordu. 4-5 galibiyet üst üste alamazsak fena dağılacağız. Ki öyle olacağına eminim. Erden gittiği gün bunu demiştim. 2011-2014 sürecinin benzerini yaşıyoruz.

yboysa elendiğimizi unuttun mu heis
daha hz kampındaymışız da düseldorftan 5 yememiz üzerine negatif yorumlar yapılıyor gibi şeyler yazılmamalı
bjden 5 yiyip yboysa 2 maçta da mağlup olan takım zaten başarısızdır

Bu sezon icin simdiye kadar basarisiz zaten

Ama bu son 2 sezonun basarilarini silemez silmemeli

Forum tumden kafayi yedi gedson tarzi top tasiyan adam gecen futbolcu isteyip durdular simdide ankette regista olan 17k ya oy veriyorlar okandan bulasti herhalde ne istedigini bilmemek

Terim hastalık sahibi olur, kanser olur bunlarla. Samimi söylüyorum DÖVER

Transfer görüşmesine giden 3 kişiden 2si bildiğim kadarıyla hasta terimci.

cenkle de hoca çalışmaz, daha önce geldiğinde de cenk shutlanmıştı.

Okan gittiği an Terim döner, bi süre sonra da Arda yardımcı olarak gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt