- 31 Aralık 2015
- 14.476
- 9.392
- 1.588
Kadınlar onlarla pek ilgilenmiyor daha doğrusu yarısı diyelim.- beyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadınlar onlarla pek ilgilenmiyor daha doğrusu yarısı diyelim.- beyin
Terim her istediğini yaptırır bunlara.Terim hastalık sahibi olur, kanser olur bunlarla. Samimi söylüyorum DÖVER
Okuma bir bok yokAbi cok yogun bi gündü
345. sayfadayim geliyorum
Futbol kagit ustunde oynanan bir oyun degildirBu kadro avrupa ligini alırdı şldede final görme potansiyeli var bu kadronun
işte diyorum ya sezonunen kilit 4 maçından ilki 10 gün sonraBen sadece şunu söyleyim, bu kulüp her şartta başarılı olur, çok kötü kadrolarla bile şampiyonluklar gördük ama hepsinin temelinde saha kenarında ki hoca etkisi vardı. Gerets ve Kalli'nin nasıl mucize çıkardıkları ortada. Şu an ki kaotik görüntünün temelinde de transfersizlikden ziyade hocaya olan güvensizlik yatıyor. Taraftar da o güven boşluğunu kapatabilmek için transferlere bel bağlamış durumda. İşin özeti bu.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İkisi deacaba bunlar beceriksiz mi kötü niyetli mi
Bakkaldan ekmek alamayan adamlardan ne isticek te verecek bunlarTerim her istediğini yaptırır bunlara.
Kadroyu koruyup 3 oyuncu alacağız dendi. Kadro dağıldı ve 6 oyuncu aldık. CL den elendik. Bjk den 5 yedik. 4-2-3-1 diye yola çıktık 3-5-2 kaldı elimizde. Plansızlık ve yönetim beceriksizliği bizi yordu. 4-5 galibiyet üst üste alamazsak fena dağılacağız. Ki öyle olacağına eminim. Erden gittiği gün bunu demiştim. 2011-2014 sürecinin benzerini yaşıyoruz.yapılmış veya yapılmamış transferlerin ne kadar başarılı olacağını bilemediğimiz bi süreçte çabuk asıp kesiyorsunuz. süreç işi takım olabilmek. bunu iyi yöneten kazanır. biz taraftar olarak baştan ipi salarsak olmaz yalnız o iş. geçen sezon başı kurulan takım kusursuzdu neredeyse, şampiyon olduk mu olduk. isimlilerden katkı aldık mı hayır.
Fatih hoca bu saatten sonra gelmez, Cenker olduğu sürece mümkün değil.Terim bu kadroyu kimseye yedirmez
çamlıca gazoz eşliğinde değilse bu serüven, kabul etmiyorum. (kabul et canın çekti bir an)Abi cok yogun bi gündü
345. sayfadayim geliyorum
yboysa elendiğimizi unuttun mu heis
daha hz kampındaymışız da düseldorftan 5 yememiz üzerine negatif yorumlar yapılıyor gibi şeyler yazılmamalı
bjden 5 yiyip yboysa 2 maçta da mağlup olan takım zaten başarısızdır
Ikiside, ama beceriksizlikleri daha ağır basıyorİkisi de
Terim hastalık sahibi olur, kanser olur bunlarla. Samimi söylüyorum DÖVER