Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu transferi de beceremeyp boş dönseler cidden gülerim. Sinirden gülerim bildiğin.

Antakya'da sahil var yani 😂
En bilinen ve en çok sevilen sahili Arsuz Sahili'dir.Beklerim kanks :D
Hatay Haritası

En bilinen ve en çok sevilen sahili Arsuz Sahili'dir.Beklerim kanks :D
Hatay Haritası
Biliyorum gittim daha önce Arsuz'a güzel yer. Ben Samsun'a beklerim hatay'a biraz zor yolum düşer. Allah düşürmesin 😂
Edit: arsuz'dan gelirken belen yokuşunda araba arızalanmıştı 2 saat onunla uğraşmıştık. Belen'de genelde ülkücüler yaşıyormuş buda gereksiz bi bilgi kanks yav😀

Bulvarspor dan aldığımız oyuncu nasıl ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu transferi de beceremeyp boş dönseler cidden gülerim. Sinirden gülerim bildiğin.
İbrasızlığa kadar gider, bu kadar kepazelik fazla. Zaten korkuları bu. Olsası her başarısızlık, ingiltere, rusya ve italyadan arkalarına baka baka bomboş dönüşleri bilet skandalı suratlarına vurulur. Burası Galatasaray. Net bir şekilde ibra edilmezler, hatta divanda bunun sinyalini almışlar. Parayı gömseler de sıkıntı, tarihin en büyük harcamasına başarısızlık gelirse bırakın ibrasızlığı ihraç bile ederler.

Gülüyoz eğleniyoz bunlara ama tarihin gördüğü en ama en kötü yönetim bu.

Ben bişey diyim mi sadece Zalewski alınacaksa bu adamdan orta saha çıkarmaya çalışmak zorunda kalabiliriz

Siz uçak boş gelirse o zaman göreceksiniz.

Burhan Can Terzi: "Şu İtalya uçağı dönsün, resmi olarak da süreç tamamlansın da konuşacağımız çok konu olacak."
Gardiyi suçlayacak hepsi bakın görürsünüz. Sevmiyorlar onu çünkü yemlemiyor bunları. Aha bakın görürsünüz yazıyorum buraya.

roma biliyor ne kadar caresiz oldugumuzu bi kac milyon daha koparirlar

Bu arada arkadaşlar İnter dahil olmak üzere hiç kimse 3'lü sistemde çakılı bir 6 numara ile oynatmıyor. Üstelik 3 stoperle de oynamıyorlar.

Bu sistemin alameti farikası zaten aynı anda savunma ve orta sahayı kalabalık tutabilmesi.

Man City'nin savunmasında sağ bekten devşirme bir stoper oynuyor, 3 esas stoper değil.

Veya İnter'in orta sahasında oynayan 3'lü tamamen hücumcu 8 numaralardan oluşuyor. Düşünün en gerideki adam Hakan Çalhanoğlu. Inter'de Barella vs buraya gelse 10 numara oynayacak adamlar. Ve gerideki 3'lüden birisi yine bekten devşirme.

Bu yüzden 3'lüye geçersek;

Sanchez-Nelsson-Yakops
Barış-Sara-Torreira-Mertens-Jalewski

Gibi bir transfer süreci gayet yeterli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt