- 30 Temmuz 2009
- 12.327
- 6.577
- 1.823
Şu transferi de beceremeyp boş dönseler cidden gülerim. Sinirden gülerim bildiğin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zalewskiyi alırız da orta saha ne olacak bilmiyorum
En bilinen ve en çok sevilen sahili Arsuz Sahili'dir.Beklerim kanksAntakya'da sahil var yani![]()
Biliyorum gittim daha önce Arsuz'a güzel yer. Ben Samsun'a beklerim hatay'a biraz zor yolum düşer. Allah düşürmesinEn bilinen ve en çok sevilen sahili Arsuz Sahili'dir.Beklerim kanks
![]()
Ben de Samsun'a gittim gelme ihtimalim de var.Benim kanka orada.Ama soğuk yerleri pek sevmiyomBiliyorum gittim daha önce Arsuz'a güzel yer. Ben Samsun'a beklerim hatay'a biraz zor yolum düşer. Allah düşürmesin![]()
En bilinen ve en çok sevilen sahili Arsuz Sahili'dir.Beklerim kanks
![]()
Beklerim ama nereye ve ne zaman gittiğine bağlı biraz da..Çok dalgalı, 2-3 sefer gelmiştim, Hatay güzel yer
Yav sen yıllardır millete attığın yalanlarin hesabını ver önceSiz uçak boş gelirse o zaman göreceksiniz.
Burhan Can Terzi: "Şu İtalya uçağı dönsün, resmi olarak da süreç tamamlansın da konuşacağımız çok konu olacak."
Atakum'u gezdiririm sana samsun merkezi bende sevmiyorum. Arada yağmur olacak hava biraz serin olacak. Sizin memleket çok sıcak ya nasıl nefes alıyonuz.Ben de Samsun'a gittim gelme ihtimalim de var.Benim kanka orada.Ama soğuk yerleri pek sevmiyomBen yaz adamıyım
![]()
İbrasızlığa kadar gider, bu kadar kepazelik fazla. Zaten korkuları bu. Olsası her başarısızlık, ingiltere, rusya ve italyadan arkalarına baka baka bomboş dönüşleri bilet skandalı suratlarına vurulur. Burası Galatasaray. Net bir şekilde ibra edilmezler, hatta divanda bunun sinyalini almışlar. Parayı gömseler de sıkıntı, tarihin en büyük harcamasına başarısızlık gelirse bırakın ibrasızlığı ihraç bile ederler.Şu transferi de beceremeyp boş dönseler cidden gülerim. Sinirden gülerim bildiğin.
Gardiyi suçlayacak hepsi bakın görürsünüz. Sevmiyorlar onu çünkü yemlemiyor bunları. Aha bakın görürsünüz yazıyorum buraya.Siz uçak boş gelirse o zaman göreceksiniz.
Burhan Can Terzi: "Şu İtalya uçağı dönsün, resmi olarak da süreç tamamlansın da konuşacağımız çok konu olacak."