Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GXI09F8XAAA1yaV

Bu eleman gelmese de olur bu arada, bizim daha skorer birine ihtiyacımız var, golü kim atacak

Herşey belli oldu bunlar birşey beceremez yangın yapıp bunların defolup gitmesi için hep beraber mücadele etmeliyiz.

mevzu nedir göktuğcum
Eljif Elmas bu yoklukta kiralik olarak iyi olabilir dedim. Kulubunde pek sure almiyor ve orta sahaya dinamizm getirebilir sonucta.

Veli isimli vatandas isim vermeden laf atip dalga geciyor, sonra ben ona alinti yapip cevap verince blokluyorum diye yaziyor :) Bazi insanlar komedi.

Mis gibi üç gün Roma tatili yaptılar. Dünyanın en kıyak işini yapıyor bu ikisi, karışan yok, hesap soran yok keşke bizim de böyle işlerimiz olsa.

konunun seninle ilgisi bile yok, geyik yapılıyor, alıntı yapıyorsun. dün de aynısını yaptın. benden ne istiyorsun? seni tanımıyorum bile?

hakaretlerin yüzünden ban yiyeceksin. hem bloklandın, hem de transferin son anlarını burada arkadaşlarınla geçirmek varken ban yiyeceksin. yazık ettin kendine.

Roma forumunda okuduklarımdan şöyle bir izlenim edindim: Oyuncu hala olmamış bir oyuncu - önünde daha çok yol var.. Potansiyeli var ama henüz beklenen seviyeye ulaşamamış ve Roma'da da çok iyi bir performans göstermemiş.

Bazıları oyuncunun takımda kalmasını savunurken, diğerleri "satalım, kurtulalım, 10 milyon iyi bir para" diyor. Oyuncunun Roma'da kalması durumunda forma şansı bulamayabileceği, hatta kadro dışı kalabileceği yönünde görüşler de var.

Soru: Bu oyuncu 10-12 milyon euro eder mi?

E.t murat başkanın özel uçağıyla italyaya gidip mertensi toreirayı indirince bu işleri özel uçağın yaptığını sandılar

O yüzden özel uçağı olan simitçiyi sportif aşye aldılar sağa sola uçuyolar elleri bomboş tanınmamış bebeler bile parmağında oynatıyo bunları

Pazarlıkta ve görüşmelerde ne dalga geçiliyodur bunlarla var ya

Elleri boş dönmeden önce Cenk Ergün'ün sözleşmesini uzatmaları da nasıl da denk geldi şans işte. Görevi bırakacaktı tepkiler yüzünden aslında ama şimdi daha yeni 2 yıl uzatıldı bıraksa da olmaz tüh. Bu uzatma da zaten aylaaar öncesinden falan bellidir de işte kısmet denk geldi tam. Maaşına zam da yapılmıştır umarım, hakkını ödeyemeyiz sıfır katkın olan transferlerin etrafında kestiğin pozların..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt