Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray lisesi yüzünden bu kulup potansiyelinin çok çok azını kullanıyor.Fener ve bjk akıllı yönetilen kulupler olsaydı, bizi çoktan geçmişti.Milyonlarca taraftarı olan kulüp,20 tane liseli klik tarafından yönetiliyor.

En büyük sorunumuz bu..
Buluyorlar bir tane bunları yalayan kukla onu başkan seçiyorlar..
Galatasaray bunların umrunda değil.Az olsun benim olsun.Adada orada burada günümü gün edeyim derdindeler.

Bu transferlerin böyle kepaze hale gelmeside bu çulsuzlarda para yok.Bunun dışında iş bilen adam yok oyuncu seçimleride kötü olduğunda böyle ne vereceği belli olmayan adamın peşinden koşuyorlar.
Kiralık 10 taksitle falan adam almaya çalışıyorlar.Ben olsam bende futbolcu vermem bunlara.
Okan buruk indirdi cebe parayı umrundamı.Birde utanmadan aslolan Galatasaraymış.Ulan aslolan Galatasaraysa inadından vazgeçersin.Hep lafda..insanları resmen kandırıyorlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hiç bir zaman transfer yapmak için transfer yapılmasından yana bir transfer meraklısı olmadım ama şu an sayısal olarak minimum 2 transfere ihtiyaç var. İtalya Almanya gibi ülkeler tok satıcı gerekirse 2-5 milyonu çöpe atar oyuncuyu ederinin altında vermez. Şu kalan kısa sürede yapılması gereken küçük liglerin iyi oyuncularına yönelmek örneğin Balkan ligleri. Örneğin ben olsam bu dar zamanda kanat için FK Karabağdan Zoburi alırrdım 32 yaşında Fas asıllı Fransız oyuncu bizimle oynadıkları maçta bizim defansı çok zorlamıştı. Azericeden dolayı dilimize yatkın Avrupa kupası deneyimi yüksek oyuncu en az bu sezon gayet iyi katlı verir. Market değeri 1 Milyon civarı 3 e biter doğru iletişim kurarsak alabilirdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt