Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.726
- 13.723
- 1.498
Rui işi kesin olur lanet gelsin artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sucukcular ha hu yapana dalar. Pek tepki olmaz malesef. Olacaksa havalanina gidip orda tepki göstersinlerDönmeliler. Dönsünler de rize maçında tepkinin babasini yesinler. Hatta dayak yerler inşallah topluca
Troll musjn33 yaşında ama kendisine iyi baktıysa Mario Rui, kısa vadede, Zalewskiden 10 kat daha fazla fayda verir. Ezbere konuşmayalım. Geçen sene Ndombele ile gördük
roma'da bulanan iki yöneticimiz oyuncuyla görüşmezse evet kiralayabiliriz.Naci Küçük: "Galatasaray, son dakikada Chukwuemeka'yı kiralayabilir."
%90 öyle oluyor zaten transferlerimiz de Rui önerisine hass çekmeyip alternatif olarak belirledilerse dönmesinler oradan demek istedim.Bu adamların aldığı adamların tümü menajer önerisi zaten
Sucukcular parali tribune giremez. Parali vip tribunde olacaklari tahmin bile edemezsinSucukcular ha hu yapana dalar. Pek tepki olmaz malesef. Olacaksa havalanina gidip orda tepki göstersinler
Kulup için mi kişisel hirslari için mi ben ikinciye daha yakınım hocam rakip baskandaDalga gecilen kulubun baskaninin mal olmasini bi tarafa birakiyorum
Adam kulubu icin limit deliyor hayvan gibi cebinden para harciyor, butun anadolu kuluplerini kopegi yapiyor, basari icin yapmadigi teroristlik kalmiyor. Tabi bunlari tasvip edecek degiliz ama kulup icin ugrasiyor herif bu belli. Bizimkilerin onceligi net olarak kendileri, gs degil. Kim gsnin 1 kurusunu yiyor 7 sulalesi boktan kurtulmasin
Boş dönüyorlar...İngiltere'ye de gitmişler idi, boş dönmüşler idi. Aynısının olmama ihtimali yok ki. BCT, Nevzat gibi kaynakları takip etmemek lazım. Konuşulacak çok konu var vs r yapmanın yolunu açıyor mesela...