Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rui içinde uydurulacak kılıf hazır. geçen sezon taraftar vecino istemedi ndombele geldi falan. :) böyle utanmazlık olacaktır.

Dalga gecilen kulubun baskaninin mal olmasini bi tarafa birakiyorum

Adam kulubu icin limit deliyor hayvan gibi cebinden para harciyor, butun anadolu kuluplerini kopegi yapiyor, basari icin yapmadigi teroristlik kalmiyor. Tabi bunlari tasvip edecek degiliz ama kulup icin ugrasiyor herif bu belli. Bizimkilerin onceligi net olarak kendileri, gs degil. Kim gsnin 1 kurusunu yiyor 7 sulalesi boktan kurtulmasin

Dönmeden orada kalsınlar gelmesinler TR’ye vallahi linç olur sonu

Koca dünyada peşine düştüğümüz adamın alternatifi olarak belirlenen herif o mu yav.
Abi çıldırmış olmalılar cidden bak bunu akıllarından geçirip temas falan kurdularsa ciddi anlamda şu heriflerin bu kulüpte yeri olmaması lazım.

Bıktım vallahi bıktım bu kadar başarısız olmayı nasıl becerebiliyorsunuz.

mario rui yem hedef cafu ulan herşeyi geçtim sol beki napacaz jakobs var zaten

Şaka maka fenerden daha iyi nasıl yönetilmiş oluyoruz biz
İnce bir çizgide biz daha başarılıyız kupa alarak ,onlar da olabilirdi 3,4 tane bizim bjk ye averajla kaybetmemiz gibi şampiyonluk verdiler baktığında

Dursun şeçiliyor
Cenk tekrar tekrar yetkili oluyor falan

Camianın tek bir gerçeği varsa oda Fatih Terim’miş açıkcası

Dalga gecilen kulubun baskaninin mal olmasini bi tarafa birakiyorum

Adam kulubu icin limit deliyor hayvan gibi cebinden para harciyor, butun anadolu kuluplerini kopegi yapiyor, basari icin yapmadigi teroristlik kalmiyor. Tabi bunlari tasvip edecek degiliz ama kulup icin ugrasiyor herif bu belli. Bizimkilerin onceligi net olarak kendileri, gs degil. Kim gsnin 1 kurusunu yiyor 7 sulalesi boktan kurtulmasin
Kulup için mi kişisel hirslari için mi ben ikinciye daha yakınım hocam rakip baskanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt