Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir orta saha alın kapatın transferi, yeterince rezil ettiniz kendinizi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rui'yi ne yapacağız? Zalewski kanat bek yeri gelir kanatta oynatırsın genç potansiyel bir anlamı olur. Rui'yi alacağına hiç alma daha iyi.

İtalya'dan bir muhabir daha haberi girerse , yasaklı kullanıcılara bi daha bakın

Mario rui'yi analiz edebilecek bi babayiğit var mı ? En son 1 sene önce izlemiştim.

nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama haftada bir aynı şeyleri yaşatıp sinir krizi geçirtiyorlar adama

bunlar taraftarla kafa mı buluyor jakobs gelmiş sol beke ne mario rui'si kanat alın ortasaha alın

Yapmayın transfer. Kalkın masadan. Allah kitap aşkına bu kulübü daha fazla alçaltmayın artık ite köpeğe karşı. Başımızı yeterince öne eğdiniz zaten. Yeter ulan yeter bu rezillik... Anamızın liginde bırakın mevcut kadroyla da oynarız. Siz defolup gidin bize en büyük şampiyonluk o olur.

Birazdan ali Naci damlar para değil akıl transferi diye bende 7 sülalesine söverim.

Ulan takımda zaten sol bek var 3 lü oyuncaksak kanat bek lazım ruiyi koyarsan 5-3-2 olur kafayı yğcem

Verin 3 yıllık sözleşme, seneyede göndermek için kırk takla atın. Beceriksiz herifler.

7-8 yaşında FIFA oynayan bir çocuk, yaşı 33 olan bir beki istemez; bizimkiler nasıl istiyor, anlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt