Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğlum bunlar hain lan vallahi hain. Birisi bunlara dışarıdan "Galatasaray'ı çökertin, bu sene de şampiyon olmasınlar" talimatı vermiş çok belli. Talimat alan adam kukladır da ipleri elinde tutan kuklacı kim?

Tıpkı Riva'da olduğu gibi Florya'yı da kolayca peşkeş çektirebileceklerini zanneden birileri çok kızdı anladığım kadarı ile. Süheyl Batum, Rezan Epözdemir ve Erden Timur'un Florya projesi ile alakalı tutumları ve verilecek yetki için şart koşup madde koydurmaları çok net bir biçimde birilerinin hoşuna gitmemiş anlaşılan. Bu ismini saydığım kuklaları ile de Galatasaray'dan intikam alıyorlar.

2 senenin şampiyon takımını, sözde Galatasaraylı başkan ve yöneticiler eliyle açık açık sabote ettiler. Bu kuklacı, Atatürkçü teğmenlerin kılıçlarından rahatsız olan biri veya birileri mi acaba diye düşünmeden edemiyorum.

Erden Timur mevzusu da dahil bize son 3-4 ayda yaşatılanlar normal değil. Bunun adı bence beceriksizlik de değil artık ona da inanmıyorum. Burada net bir biçimde ihanet var ihanet!

Bu saatten sonra bu soytarıları ibra edenler Galatasaraylı falan değildir çok net!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Erden gittiğinde ''Gs şahıslara muhtaç değildir'' diyenlere de en naif ifade ile yazıklar olsun. Koskoca M.United zamanında hayvan gibi geliri olan bile fergusondan sonra götü başı dağıldı. Siz hala kendinizi kandırmaya devam edin. Aha böyle beceriksiz bir yönetim ile romanın kıçı kırık topçusunu almak için günlerce kapısında yatıp rezil olursunuz.

Lauriente’yi alıp 4-2-3-1 de İcardi’yi biraz geri atacak sanki bilmiptıez

Çok net doğru. Kendi Boey tarzı istiyorum dedi Doue gibi fizikli bi adamın arkasından alakasız biri transfer edildi

Sistem değişikliğide bunun ayrı bi kanıtı
Istemiyor diye mi alinmis? Istemiyorum diyemiyor mu Okan Buruk? O zamanlarda yanlisim yoksa Temmuz sonlarindaydik. Istemesin, kabahat hocada kafasina gore okeyliyor sonra istemiyor. Boyle hoca mi olur?

Madem para yok niye zalewskiyi 12 milyona almaya italyaya gittiler, emimbeyede 10 falan teklif ettiler. Kiralık 1-2 oyuncu alacaz deyip hiç gitmeden uygun maaşa oyuncu bulurduk. Bence bu adam art niyetli, Kereminde böyle haberlerle gitmesinde vesile oldu.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok fazla yangın yapıyor haluk, besiktas ve fener de bir çok eksikle girdi sezona. Zalewski ve orta saha kiralarsak en iyi kadro bizde olur. Kerem dışında giden adamlar çok da katkı vermiyordu. Yarın gorecez, gecen seneden çok daha iyi kadromuz olacak.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haluk Yürekli: “Okan Buruk bence Jelert'i istemiyor"

:asd:

sinir krizi geliyor bana.
Jelert geldiğinde kendisi Okan hocanın listesinde üst sıralarında demişti. Wan Bissakka, Doue, Jelert diye saymıştı hatta. Bunlar da rüzgara göre yada emire göre haber yapıyorlarmış çok belli ettiler kendilerini. İnsan 1-2 ay önceki kendi haberlerinin tam tersini yapmaya başlar mı bir anda?

Badem bıyık ibo, keltoş cengo ve yağlı suratlı maymun henüz istifalarını vermediler mi?

Oğlum bunlar hain lan vallahi hain. Birisi bunlara dışarıdan "Galatasaray'ı çökertin, bu sene de şampiyon olmasınlar" talimatı vermiş çok belli. Talimat alan adam kukladır da ipleri elinde tutan kuklacı kim?

Tıpkı Riva'da olduğu gibi Florya'yı da kolayca peşkeş çektirebileceklerini zanneden birileri çok kızdı anladığım kadarı ile. Süheyl Batum, Rezan Epözdemir ve Erden Timur'un Florya projesi ile alakalı tutumları ve verilecek yetki için şart koşup madde koydurmaları çok net bir biçimde birilerinin hoşuna gitmemiş anlaşılan. Bu ismini saydığım kuklaları ile de Galatasaray'dan intikam alıyorlar.

2 senenin şampiyon takımını, sözde Galatasaraylı başkan ve yöneticiler eliyle açık açık sabote ettiler. Bu kuklacı, Atatürkçü teğmenlerin kılıçlarından rahatsız olan biri veya birileri mi acaba diye düşünmeden edemiyorum.

Erden Timur mevzusu da dahil bize son 3-4 ayda yaşatılanlar normal değil. Bunun adı bence beceriksizlik de değil artık ona da inanmıyorum. Burada net bir biçimde ihanet var ihanet!

Bu saatten sonra bu soytarıları ibra edenler Galatasaraylı falan değildir çok net!
Dursun betimlemesi super ahahahhahd

Haluk Yürekli: "Cenk Ergün 2 sene Erden Timur ile beraber olduğundan hiçbir şey yapmadı. Kulüp odasında oturdu. Bu sezon yine hiçbir şey yapmadı. Galatasaray taraftarını heyecanlandıran bir transfer var o da Osimhen. Gardi'nin Okan hocayı aramasıyla başladı o da."

Ya tabii ki Lauriente Zalewski 'den daha iyi, mesela Ziyech & Zaha da Rashica 'dan daha iyiydi asıl sorun şu hiçbir planlamamız yok bizim

3-5-2 de Lauriente 'yi ne yapıcaz biz? Zalewski olmazsa Mario Rui olacak deniliyor şimdi Zalewski olmazsa Lauriente olacak deniliyor bu üçlünün tek ortak yanı sahanın sol tarafında oynuyor olmaları

Veya bir benzerini orta saha için yaşıyoruz Ebimbe veya Onyekida konuşuluyor orta saha için birbiriyle o kadar alakasız adamlar ki

Zaten uzun zamandır bizim transferlerimiz sadece bu iyi oyuncu bunu alalım şeklinde ilerliyor
önce Icardi iyilessin sonra da topu 3 metre sürebilirse 3 5 2 oynariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt