Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Istemiyor diye mi alinmis? Istemiyorum diyemiyor mu Okan Buruk? O zamanlarda yanlisim yoksa Temmuz sonlarindaydik. Istemesin, kabahat hocada kafasina gore okeyliyor sonra istemiyor. Boyle hoca mi olur?

Yönetim ağır basıyor net. Şimdiye kadar bütün açıklamalarda yönetimi en ufak eleştirmemede bir ton örneği var. Geçen sene Barış ve Kerem kanatlarına zaha,ziyech,tete alınması hep yönetim etkisi

Hatırlayalım Erden Timur bıraktıktan sonra Dursun ilk basın toplantısına hocayla çıktı

Haluk Yürekli: “Roma’nın başkanı, Amerika’da olduğu için saat farkından dolayı onay alınamıyormuş, geç alınıyormuş.” (Spor Gecesi)

Gökhan Dinç: "Dursun Özbek ibrasızlıktan inanılmaz çekiniyor."

Zalewski net ödenecek bonservis 10 olur en fazla. Haluklar abartinin dibini yaşıyor. Zalewski de 10 eder bence.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın maaş bütçesi 70 m euro'yu geçti daha primleri ödeyemiyorsun nasıl çevireceksin."

Para yok olayı külliyen yalan inanmayın mağdur edebiyatı

Haluk Yürekli: "Galatasaray'a ihtar çekildiği haberlerini çok konuşacağız."

Yalan konusuyor bu Haluk artik yalanci oldugu ispatlandi daha gecen gun AL'ye kaldik diye 8-9 milyon euro daha eklendi demisti sonra Kerem'i falan da sattik ama ne hikmetse bitmis. Yalan konusuyor iste.
Bir de tüm gelirlerin %50'si BB'de bloke oluyorken zaten kırdırma falan nasıl olacak BB buna izin vermez ki yani mantık olarak vermemeli.

Erden gittiğinde ''Gs şahıslara muhtaç değildir'' diyenlere de en naif ifade ile yazıklar olsun. Koskoca M.United zamanında hayvan gibi geliri olan bile fergusondan sonra götü başı dağıldı. Siz hala kendinizi kandırmaya devam edin. Aha böyle beceriksiz bir yönetim ile romanın kıçı kırık topçusunu almak için günlerce kapısında yatıp rezil olursunuz.
Tam tersi gs bazi insanlarin sans eseri gsli olmasi sayesinde donem donem basarili olmus bi kuluptur.

Yönetim ağır basıyor net. Şimdiye kadar bütün açıklamalarda yönetimi en ufak eleştirmemede bir ton örneği var. Geçen sene Barış ve Kerem kanatlarına zaha,ziyech,tete alınması hep yönetim etkisi

Hatırlayalım Erden Timur bıraktıktan sonra Dursun ilk basın toplantısına hocayla çıktı
Ben sorunu hocada ararim sonucta o onaylamadan kimseyi getirmiyorlar bu da net bilgi. Sen daha 1 ay evvel aldigin adami kesip atacaksan hocaligi gitsin baska bir yerde yapsin yeter artik kac tane oyuncuyu cop etti burada.

İbra edilmemesi için 12 milyon Euro’yu daha sokması lazım ki galeyana gelsin

Gidip ucuza çöp alırlarsa 2 pilava bağlar yine ihtiyarları.

İbra da değiş direkt ihraç lazım bu adama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt