Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.738
- 18.831
- 1.188
Bittik, net
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk Yürekli: "Ahmet Yüce, Dursun Özbek'in en büyük destekçisiyken oğlu Ali Yüce niye istifa etti."
Para lazım. Bizim bu zamanı gelmemiş ceklerden 10 milyon Euro alacağımız var 2 sene içinde sen bize hemen 6.5, 7 verirsen üstü senin olsun diyorlar...Ne demek oluyor bu bunun meali ne yani
Gahahahhahahahahaİsmimi
Kero Banıma Kaldır
Olarak degisebilir miyiz
musap?hakan motz
sergen zeren
murat saylak
banlandıgı icin bunlar başımıza geldi
haluğun demesi umrumda değil ama bu tehlikeli bir cümle.Haluk Yürekli: "Bu yönetim gitmesiyle işler bitmeyecek, gelecek olan yönetim ödeyecek."
Aynen kafamda düşündüğüm gibiymiş o zamanPara lazım. Bizim bu zamanı gelmemiş ceklerden 10 milyon Euro alacağımız var 2 sene içinde sen bize hemen 6.5, 7 verirsen üstü senin olsun diyorlar...
Haluk'un bir değişme süreci var Baron denen ve Aşık denen adamla yayına başlıyor oradan belli bir süre sonra başlıyor ondan sonra bu sezon bir anda aynı kişilere Düzen eklenerek kanala çıkmaya başlıyor. Bu 3 adamın ortak yönü Fb'li ve Koç'un adamları olması ondan sonra yönetimin berbat işlerine taraftar tepkisi ile 1 haftadan beri kendi eski haberlerinin tam tersi haberleri yapmaya başlıyor. iki ihtimal var ve ikisinde de bu adamlar demek ki işlerine göre yalan haber yapıyorlar ya önceki haberleri ya şu anki birbirine direkt zıt düşen haberlerin biri yalan olmak zorunda çünkü.Yalan konusuyor bu Haluk artik yalanci oldugu ispatlandi daha gecen gun AL'ye kaldik diye 8-9 milyon euro daha eklendi demisti sonra Kerem'i falan da sattik ama ne hikmetse bitmis. Yalan konusuyor iste.
Yangına destek uyumak yok.uyuyalım mı bekleyelim mi
Hele bi bunlar gitsin de, bakılır çaresine.Haluk Yürekli: "Bu yönetim gitmesiyle işler bitmeyecek, gelecek olan yönetim ödeyecek."
Demokrasinin kılıcı gibi üzerinde olsun, başka türlü yönettiremicez bu kulübü bunaEkim ayında mali Genel Kurul bu o zamana yakın yapılmalı şimdi yapılırsa etkisi azalır unutulur gider.