Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Bu yönetim gitmesiyle işler bitmeyecek, gelecek olan yönetim ödeyecek."
haluğun demesi umrumda değil ama bu tehlikeli bir cümle.

batak moduna sokup "kimse çıkmaz başkan olmaya zaten , her şekilde bana mecburlar" moduna mı oynuyorlar yoksa ya

Simdide Jorginho haberini salmislar artik sag sola saldiriyoruz

Yalan konusuyor bu Haluk artik yalanci oldugu ispatlandi daha gecen gun AL'ye kaldik diye 8-9 milyon euro daha eklendi demisti sonra Kerem'i falan da sattik ama ne hikmetse bitmis. Yalan konusuyor iste.
Haluk'un bir değişme süreci var Baron denen ve Aşık denen adamla yayına başlıyor oradan belli bir süre sonra başlıyor ondan sonra bu sezon bir anda aynı kişilere Düzen eklenerek kanala çıkmaya başlıyor. Bu 3 adamın ortak yönü Fb'li ve Koç'un adamları olması ondan sonra yönetimin berbat işlerine taraftar tepkisi ile 1 haftadan beri kendi eski haberlerinin tam tersi haberleri yapmaya başlıyor. iki ihtimal var ve ikisinde de bu adamlar demek ki işlerine göre yalan haber yapıyorlar ya önceki haberleri ya şu anki birbirine direkt zıt düşen haberlerin biri yalan olmak zorunda çünkü.

Yaw roma’nin baskani isterse avustralya’li olsun hic farketmez

Sen davul zurna esliginde oraya gidiyorsan oyuncu’yu veya kulubunu ikna etmeye degil anlastigin icin gitmen lazim oyuncu ile geri dönmek icin

Ama beceriksizler yapamiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt