Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir son dk sürprizi olmazsa yarın uçaktan Ahmed Barusso ve Marek Heinz inerOrta sahayı kimlere aldık
Napoli den bir ihtiyarı alıyormuşuzOrta sahayı kimlere aldık
O orta saha bile değilNapoli den bir ihtiyarı alıyormuşuz
Bizim Daltonları dinlerken "Allahını seven beni tutmasın" diye bağırıp kendini camdan atmaya kalkışmış diyorlarSa
Zalewski noldu?

Alanlar da isteyenler de bir daha kulübün kapısıdan girmemek üzere rezil edilmek yoluyla buharlaştırılırlar umarım rtaş. GS taraftarında bunu başaracak güç, özgüven ve tecrübe var mı peki?Napoli den bir ihtiyarı alıyormuşuz
O orta saha bile değil
Mükemmel bir bilgi... Şok oldum... Küçük dilimi yuttum...Haluk Yürekli: "Cenk Ergün 2 senelik şampiyonlukta napıyordu biliyor musun, ben söyliyeyim odasında oturuyordu."
Bizim Daltonları dinlerken "Allahını seven beni tutmasın" diye bağırıp kendini camdan atmaya kalkışmış diyorlar![]()
Alanlar da isteyenler de bir daha kulübün kapısıdan girmemek üzere rezil edilmek yoluyla buharlaştırılırlar umarım rtaş. GS taraftarında bunu başaracak güç, özgüven ve tecrübe var mı peki?
Evet doğru isimlere gittik ama doğru kişilerle gidemedik. Sonuçta da bokumuzu elledik.Aslında hep doğru isimlere gittik ama transferleri yapamadık. işte erden timur eksikliği. Mc tominay, bisakka, hermoso, fofana ... falan