- 20 Ağustos 2009
- 18.327
- 24.130
- 2.973
Zale'yi bir şekil getirip başarı hikayesi diye satacaklar bariz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mourinho talimat vermiş olabilir mi hocamRoma bizimkileri oyalıyor bilerek vermeyecekler oyuncuyu dımdızlqk kalacaklar
Tekrara dusuyorum ama cok degil azcik is bilen adam 5-6ya cok rahat bitirirdi bu transferiZale'yi bir şekil getirip başarı hikayesi diye satacaklar bariz.
Zale'yi bir şekil getirip başarı hikayesi diye satacaklar bariz.
Şu yönetime laf söyledik diye ceza yedik.
Herkes burda tipinden dolayı eleştirmişti İbrahim hatipoğlunu bense onyargili olduğunu düşünmüştum burdakilerin.
Ama osimyen transferinde zihniyetini anladım , sırıta sırıta "daha ne yapacağız yaauuv" dedikten sonra. Ben bunlardan ümidi kestim.
SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pilot olmasa neysede pilota yazık üzülürüm.eskiden toyken fbnin uçağının düşmesini dilerdim
şuan başka uçak için diliyorum!
Onu düşündüm belki oyuncuya ve Romaya ön anlaşma yapmış olabilirler biz alıcaz onlar ne veriyorsa 2 fazlasını verip gibisinden ama süründürün vermeyin demiş olabilirler bu yaşanabilirMourinho talimat vermiş olabilir mi hocam
Pilot olmasa neysede pilota yazık üzülürüm.
Kontratı bitiyor Roma'nın da devam etmeye gönlü yok belli ki bitmemesi için kasten uğraşmak lazım.Tekrara dusuyorum ama cok degil azcik is bilen adam 5-6ya cok rahat bitirirdi bu transferi