Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu yönetime laf söyledik diye ceza yedik.
Herkes burda tipinden dolayı eleştirmişti İbrahim hatipoğlunu bense onyargili olduğunu düşünmüştum burdakilerin.

Ama osimyen transferinde zihniyetini anladım , sırıta sırıta "daha ne yapacağız yaauuv" dedikten sonra. Ben bunlardan ümidi kestim.

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O kadim bıyık asla yanıltmaz hocam.

nis-serbia-03-29-2023-600nw-2282.webp

Kim olduklarını biliyorsunuz.

10 gün ceza veriyolar enteresan işler oluyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan baskan ne ki vekilleri nolsun aklima geldikce guluyorum ya :asd:

Osimhen'in uçağı o gece kalkmasa onu da alamazdık. Ne yapıp ne eder batırırlardı onu da mucize oldu Gardi sayesinde.

Uğur Karakullukçu: "Kulübün en büyük efsanesi her geldiğinde Cenk Ergün'ü yollamış bu adamlar hiçbir şey bilmiyor mu ?."
En büyük hırsız Dursun bunu ne zaman farkedecekler acaba, göz yuman, bu tip adamları bünyeye sokan adamı sorgulamak lazım yemişim cenk ergünü

Galatasarayi 3 defa sampiyon yapip ayni zamanda Galatasaray tarihinin en kotu baskani olan isim kimdir :

Uğur Karakullukçu: "Ocak ayında seçime kadar bilançolarda iyi gözükmek için transfer yapmadılar."

Gökhan dinç ve haluğa laf ediyorsunuz ama onlarda olmasa klüpte neler oluyor bitiyor hiçbir yalaka muhabir gazeteci gs fenosu hiçbirinden haber alamıyorsunuz hepsi suspus.
Gökhan ve Haluk'a edilen lafların sebebi 1 ay önce ki haberleri ile şimdiki haberlerinin tamamen zıt oluşu. Jelert'in Okan hocanın listesinde üst sıralarda dediler, şimdi istemiyor dediler. Daha 1 ay önce para vardı, şimdi yok diyorlar. Galatasaray'ın geçen seneden hiç bir borcu kalmadı diyorlar, şimdi primler ödenmedi diyorlar. Ya o zaman ya şimdi yalan söylemiş- söylüyorlar.

Zalewski kanat olarak düşünülüyosa Kerem'in kötüsü yani rezalet
Ha kanat değil sol kanat bek olarak düşünülüyosa Ferdi gibi bir topçu yani yine rezalet
Bizde Ferdi'yi sağa sola 30m'ye çakacak medya yok çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt