Emre Denli
Aslan Üye
Zaten öyle yapiyorlar sorsan Galatasaray in 1 kuruşunu sokağa atmayiz derler bu paralar emanet ama takılıyorlar geziyorlar.Ulan bunlar Roma’da kaldığı otelin paralarını da kulübe fatura eder şimdi![]()
Zaten öyle yapiyorlar sorsan Galatasaray in 1 kuruşunu sokağa atmayiz derler bu paralar emanet ama takılıyorlar geziyorlar.Ulan bunlar Roma’da kaldığı otelin paralarını da kulübe fatura eder şimdi![]()
Forum yönetimine sesleniyorum ceketimizi assak ceza veriyosunuz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O kadim bıyık asla yanıltmaz hocam.Şu yönetime laf söyledik diye ceza yedik.
Herkes burda tipinden dolayı eleştirmişti İbrahim hatipoğlunu bense onyargili olduğunu düşünmüştum burdakilerin.
Ama osimyen transferinde zihniyetini anladım , sırıta sırıta "daha ne yapacağız yaauuv" dedikten sonra. Ben bunlardan ümidi kestim.
SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Küfür yasak rtaş
Küfür falan etmedim reis abv dedim hakaret mi şimdi bu

En büyük hırsız Dursun bunu ne zaman farkedecekler acaba, göz yuman, bu tip adamları bünyeye sokan adamı sorgulamak lazım yemişim cenk ergünüUğur Karakullukçu: "Kulübün en büyük efsanesi her geldiğinde Cenk Ergün'ü yollamış bu adamlar hiçbir şey bilmiyor mu ?."
Kurallara uyun sizde o zaman sorun olmaz .Forum yönetimine sesleniyorum ceketimizi assak ceza veriyosunuz
Gökhan ve Haluk'a edilen lafların sebebi 1 ay önce ki haberleri ile şimdiki haberlerinin tamamen zıt oluşu. Jelert'in Okan hocanın listesinde üst sıralarda dediler, şimdi istemiyor dediler. Daha 1 ay önce para vardı, şimdi yok diyorlar. Galatasaray'ın geçen seneden hiç bir borcu kalmadı diyorlar, şimdi primler ödenmedi diyorlar. Ya o zaman ya şimdi yalan söylemiş- söylüyorlar.Gökhan dinç ve haluğa laf ediyorsunuz ama onlarda olmasa klüpte neler oluyor bitiyor hiçbir yalaka muhabir gazeteci gs fenosu hiçbirinden haber alamıyorsunuz hepsi suspus.
Dedik bunu Cenk denen karaktersiz Hatipoğlu’nu baltalıyorUğur Karakullukçu: "Cenk Ergün, İbrahim Hatipoğlundan nefret ediyor Mctominay olmasın diye Cenk Ergün haber çıkartıyor."