Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Cenk ve metinde bence dursunun çok önemli bilgileri var başka açıklaması yok bu işlerin

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray ile adınızın yan yana geçmesinden utanıyorum birinizde diyin ki kardeşim sırası değil şimdi mi önce işimizi gücümüzü yapalım."

Gökhan dinç ve haluğa laf ediyorsunuz ama onlarda olmasa klüpte neler oluyor bitiyor hiçbir yalaka muhabir gazeteci gs fenosu hiçbirinden haber alamıyorsunuz hepsi suspus.

Uğur Karakullukçu: "Yemin ediyorum sakin konuşmak istiyorum nerden düştüm bu işe vallahi zor tutuyorum kendimi valla dümdüz gitmeden zor tutuyorum bana yardımcı olun."(BAĞIRA BAĞIRA)

Uğur Karakullukçu: "Siz nasıl insanlarsınız bir işi düzgün yapın, CL elemen var 3 tane iş yapacaksınız gideğiniz yeri söylemeyeceksiniz daha kendi aranızda rekabet var her şeyimi açıklayayım."(BAĞIRA BAĞIRA)

Neler yaşanıyor rdaşlar takip edemedim her zamanki standart rezillikleri mi yoksa yeni bir boyuta mı ulaştılar

Forum yönetimine sesleniyorum ceketimizi assak ceza veriyosunuz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gökhan dinç ve haluğa laf ediyorsunuz ama onlarda olmasa klüpte neler oluyor bitiyor hiçbir yalaka muhabir gazeteci gs fenosu hiçbirinden haber alamıyorsunuz hepsi suspus.
Alakasi yok. Haluk ve gokhanlari övmeyi birakin. Bu kadar sey 2 günde mi ortaya çıktı? Aylardir suspustular. Taraftar yangın yaparken alay ettiler. Ne yanginiymis taraftar abartiyor dediler. 2 sene şampiyon olan takım bu takım dediler. 2 gündür saldırıyorlar. 2 günde mi prim olaylari yok sözleşmeler kirdiriliyor falan ortaya çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt