Okan Sezer
Parçalı Üye
- 14 Haziran 2012
- 3.238
- 3.000
- 1.913
uçak paylaşanı mı diyorsun, iyi geceler demiş sadece, başka şey mi var gözden kaçırdığımSco'nun attığı tweete bak hakikaten düşmanları uzakta aramamak lazım bunların alayı satılmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uçak paylaşanı mı diyorsun, iyi geceler demiş sadece, başka şey mi var gözden kaçırdığımSco'nun attığı tweete bak hakikaten düşmanları uzakta aramamak lazım bunların alayı satılmış.
Uğur Karakullukçu: "Bu sözleşme yüzsüzlüktür ben konuşurken utanıyorum siz yaptığınıza utanmıyorsunuz vallahi billahi utanıyorum."
Cenk Ergün'ün 2 yıl uzatmasınaneden bahs etmekte
neden bahs etmekte
Öyle zaten ne bekliyorsunuzUlan bunlar Roma’da kaldığı otelin paralarını da kulübe fatura eder şimdi![]()
Alakasi yok. Haluk ve gokhanlari övmeyi birakin. Bu kadar sey 2 günde mi ortaya çıktı? Aylardir suspustular. Taraftar yangın yaparken alay ettiler. Ne yanginiymis taraftar abartiyor dediler. 2 sene şampiyon olan takım bu takım dediler. 2 gündür saldırıyorlar. 2 günde mi prim olaylari yok sözleşmeler kirdiriliyor falan ortaya çıktıGökhan dinç ve haluğa laf ediyorsunuz ama onlarda olmasa klüpte neler oluyor bitiyor hiçbir yalaka muhabir gazeteci gs fenosu hiçbirinden haber alamıyorsunuz hepsi suspus.