Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın beyler bugun çok hareketli geçecek. Hele bir iş var offff. GS GS 'de, kime aldık diye sağa sola kosturacaksiniz
Babayı almışız diye anladım modum😄 ben dursun durdukça mazoşist bir keyif almaya başladım. Sadomazocu gibiyim artık. Haber çıktıkça, reddedildikce gülüyorum. Doue den rabiotun anasına, 50 kişi transfer komitemizin üstünden geçti😄😄 inşallah rize'den, fenerden ve önümüzde dursun ve Okanin gideceği güne kadar her maçtan beklentim utancimizdan yerin dibine gireceğimiz derecede fark yememiz. Bjk maçında evde 6 tezahürati yaptım, o derecede garip bir hale soktular. Gittikleri gün bayramimdir.

3 ay sonra bedava anlaşabileceğin adama 10 m euro bonservis vermeyin zaten arkadaşım.

Zaten Avrupa'da oynayamayacak. Bugün anlaşsan yarın Rize'de oynatamayacaksın. Geldi Hazır oldu derken en erken Fb maçı sonrası süre almaya başlayacak.

Ara transfer dönemine kadar ligde kaldı 15 maç. Rize, Fb maçlarını düş, 13 maç.

Eee ligde 13 maçta oynasın diye mi 10 m euro vereceksiniz bu adama?

Gs'ı daha fazla küçük düşürmeden İSTİFA EDİN.
Adam bedava olsa bize mi gelecek? Psv 9 vermis olmamis. 10 milyon normal zalewski için.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok gerginsin kardeşim sakinleş azıcık kalbine zarar.
Yav dostum yetti ama ya olmayan kişiler üstünden varsayim ile konuşmaya. Adam 2 tane uygun bonservise adam aldi diye sanıyorlar ki hepsini belese alacak. Yok öyle bir dünya işte. Aksini söyleyince de sen Erden Timur düşmanısin diyorlar. Ne alakası var Erden Timuru ailemden biri gibi seviyorum ama yapamayacağı şeyleri yapardı diyerek adami ilah yapıyorlar. Yarın öbür gün Erden Timur geldiğinde bunların dediklerini yapamasa ilk bunlar saldıracak.

Erden Timur Galatasaray için canini dişine taktı ama günlerce gitti konuştu etti simanskiyi bile kiralik vs alamadi. Ki simanski no name biri. Amrabati alamadi adam gelmek istemedi manu yüzünden. Şimdi adam napsin uğraştı etti ama olacak iş var olmayacak iş var. Fofana Tr toprakları için olmayacak bir iş mesela. Kimse osimhen falan oldu fofana kim demesin. Osimhen olayı 1000 yılda bir olacak şey.

Sonuç olarak: Sevdiğimiz ilerde görmek istediğimiz insanlara böyle büyük anlamlar yüklenmesi iyi değil.
Misal uefa kupası sonrası da terime yapıldı. Terim gelse CL yi alırdık diyen vardı.

Melo gelmiş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gönderdiğimiz oyuncular.....
Zaha
Tete
Ndombele
Kerem
Köhn
Geçen yıl maçlarda tüm yorumları okumaya çalıştım. Kerem de çoğu defa dahil olmak üzere gönderilenlerin tamamı hep eleştirildi. Hatta tasvip etmesemde küfürler edildi. Yani anlayacağız gönderilenler ile ilgili şikayetimiz yok.
Gelenler (muhtemellerde. Dahil)
Jelert
Jakops
Sara
Batsuai
Osimhen
Zalewski
Onyedika*
Bunların hepsi potansiyelli oyuncular ve çoğu doğru isim.Belki Jelert te bu isim Doue olmalıydı. Neyse. Yani isimler bazında bence sıkıntı yok. Eğer alınırsa benden geçer not alır.Tekrar söylüyorum isim bazında. Performansa bakılır
Lakin tüm taraftarımızın siniri bozan 2 şey var.
Bu transferlerin yapıldığı tarih
Ve ücretler.
Hepimizi sinirlendiren olay bu. Belli ki içerde birtakım olaylar dönüyor. Ne olduğunu kimlerin sebep olduğunu biliyoruz. Hesabı da sorulur elbet. Zamanı geldiğinde.. Ama bize taraftar olarak bize düşen şımarık yalı çocuğunu ve satılmış itleri olan kalemlerini sevindirmeden görevimizi yapmak.

Yav dostum yetti ama ya olmayan kişiler üstünden varsayim ile konuşmaya. Adam 2 tane uygun bonservise adam aldi diye sanıyorlar ki hepsini belese alacak. Yok öyle bir dünya işte. Aksini söyleyince de sen Erden Timur düşmanısin diyorlar. Ne alakası var Erden Timuru ailemden biri gibi seviyorum ama yapamayacağı şeyleri yapardı diyerek adami ilah yapıyorlar. Yarın öbür gün Erden Timur geldiğinde bunların dediklerini yapamasa ilk bunlar saldıracak.

Erden Timur Galatasaray için canini dişine taktı ama günlerce gitti konuştu etti simanskiyi bile kiralik vs alamadi. Ki simanski no name biri. Amrabati alamadi adam gelmek istemedi manu yüzünden. Şimdi adam napsin uğraştı etti ama olacak iş var olmayacak iş var. Fofana Tr toprakları için olmayacak bir iş mesela. Kimse osimhen falan oldu fofana kim demesin. Osimhen olayı 1000 yılda bir olacak şey.

Sonuç olarak: Sevdiğimiz ilerde görmek istediğimiz insanlara böyle büyük anlamlar yüklenmesi iyi değil.
Misal uefa kupası sonrası da terime yapıldı. Terim gelse CL yi alırdık diyen vardı.
İnsanlar çok sevdikleri kişileri yanlışlarını görmezden gelebilirler ailenden birinin yaptığı yanlışlar kendin normalleştirebilirsin bu da öyle bir şey. Erden Timur çok iyi bir hitabesi olan insan bu etkiledi insanları yaptığı işten çok. O yüzden bu konulara çok takılma üzülürsün , kızarsın boşuna.

İnsanlar çok sevdikleri kişileri yanlışlarını görmezden gelebilirler ailenden birinin yaptığı yanlışlar kendin normalleştirebilirsin bu da öyle bir şey. Erden Timur çok iyi bir hitabesi olan insan bu etkiledi insanları yaptığı işten çok. O yüzden bu konulara çok takılma üzülürsün , kızarsın boşuna.
Hitap işine doğru diyorsun. Malum şahıs da o şekilde tepemizde yıllardır. Bizim insanımız hitaptan etkilenir doğru.

Aile konusunda dediklerine hem katılıyorum hem katılmıyorum. Normalleştirebilir bir insan ama ben karakter olarak böyle biri değilim üstad.

Belki de böyle parlama sebebim de Erden Timuru sevdiğim ve zarar görmesini istemediğim için. Benim felsefem de mantık var her zaman. Birşey mantık sınırları içerisinde yapılıyorsa beğenirim aksi durumda işte böyle eleştiriyorum.

Neyse sağolasın hocam görüşün için

Son düzenleme:
Erden Timur bunu gönül işi olarak yaptığı için seviliyor. Diğer yöneticilerden en bariz farkı bu. Gönlünden geldiği için canla başla çalıştı. Yoksa hataları yok değil. bana göre en net hataları Dursun denen şahsın ekibinden seçilmesi, td olarak Okan’a onay vermesi, ve önerilen futbolcular için Okan’dan onay alması. Sen Okan’ın niye onayını soruyorsun ki? Okan’a Alisha Lehman’ı teklif etsen onu da kabul eder. Merak ediyorum, şimdi Erden dışardan bakınca olaya, Okan’ın da bu takımı hocası olmadığı görüyor mudur? Eğer görüyorsa adaylığa hazırlansın.

Mctominey’in 30’a gittiği yerde evet Sara 18 normal bir para.

Van Bissakka’nın 18’e gittiği yerde Jelert 9 normal.

Bu arada bu paralar da öyle haşırt verilmedi.

Jelert dediğin adama 2 milyon peşin kalanı da 4-5 taksit artık neyse.

Ha Erden Timur belki Sara’yı 18 değil 15’e bağlardı, Jelert’i de 9 yerine 6.5’a çözerdi. Ya da Duoe gelirdi Jelert yerine.

Neyse ya

Mesele transferler değil zaten, Zale ve Onyedika gelse de istifa, Bernardo Silva gelse de istifa

Bu sene şampiyon olsak da istifa

Avrupa Ligi’ni kazansak da istifa

Okan hocanın son 1 kredisi hala var, ancak yönetimin her şeyi bitti,

Başarı gelirse Okan hoca güven tazeler devam eder ama yönetim yine de istifa

Bi de neden Uğur Karakullukçu’yu sevmiyorsunuz ki?

Bu adamın GS için ne kötülüğünü gördünüz?

Hala sözde muhabirler yönetim yalamaya devam ederken haftalardır bu adam yangın yapıyor.

Herkesten mükemmel olmasını mı istiyorsunuz, niye böyle bi nefret kültürü oluştu.

Bi de neden Uğur Karakullukçu’yu sevmiyorsunuz ki?

Bu adamın GS için ne kötülüğünü gördünüz?

Hala sözde muhabirler yönetim yalamaya devam ederken haftalardır bu adam yangın yapıyor.

Herkesten mükemmel olmasını mı istiyorsunuz, niye böyle bi nefret kültürü oluştu.
Uğur’u da
Uğur deneni seveni de sevmiyoruz
Nefret ediyoruz
Dövebiliriz de

Erden Timur bunu gönül işi olarak yaptığı için seviliyor. Diğer yöneticilerden en bariz farkı bu. Gönlünden geldiği için canla başla çalıştı. Yoksa hataları yok değil. bana göre en net hataları Dursun denen şahsın ekibinden seçilmesi, td olarak Okan’a onay vermesi, ve önerilen futbolcular için Okan’dan onay alması. Sen Okan’ın niye onayını soruyorsun ki? Okan’a Alisha Lehman’ı teklif etsen onu da kabul eder. Merak ediyorum, şimdi Erden dışardan bakınca olaya, Okan’ın da bu takımı hocası olmadığı görüyor mudur? Eğer görüyorsa adaylığa hazırlansın.
Berbat bir yorum hic kusura bakma. Su an Okan, Galatasarayi paramparca olmaktan alikoyan tahtada kalmis son civi. Okan su an bu rezil yonetimle yanliz birakilmis, basinin onunde bu rezil yonetimi elestirmeyecek kadar gercek Galatasarayli, gemisini terk etmeyen bir kaptan. Td luk kismi icin 3 sampiyonlugu olan adama bu yazilari yazmak, kisinin analiz yeteneginin oldukca eksik oldugunu isaret ediyor. Erden Timur konusunda ise, Galatasaray'in umarim geleceginde olur. Iyi ki birakmis. Butun geride kalan lagim oldugu gibi su ustune cikti.

Avrupadan çabuk elenip yine şampiyon olacağız.Avrupa da başarı mı ligte şampiyonluk mu diye sorsalar gözü kapalı avrupa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt