- 20 Eylül 2009
- 19.024
- 17.569
- 2.773
Babayı almışız diye anladım modumGünaydın beyler bugun çok hareketli geçecek. Hele bir iş var offff. GS GS 'de, kime aldık diye sağa sola kosturacaksiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babayı almışız diye anladım modumGünaydın beyler bugun çok hareketli geçecek. Hele bir iş var offff. GS GS 'de, kime aldık diye sağa sola kosturacaksiniz
Adam bedava olsa bize mi gelecek? Psv 9 vermis olmamis. 10 milyon normal zalewski için.3 ay sonra bedava anlaşabileceğin adama 10 m euro bonservis vermeyin zaten arkadaşım.
Zaten Avrupa'da oynayamayacak. Bugün anlaşsan yarın Rize'de oynatamayacaksın. Geldi Hazır oldu derken en erken Fb maçı sonrası süre almaya başlayacak.
Ara transfer dönemine kadar ligde kaldı 15 maç. Rize, Fb maçlarını düş, 13 maç.
Eee ligde 13 maçta oynasın diye mi 10 m euro vereceksiniz bu adama?
Gs'ı daha fazla küçük düşürmeden İSTİFA EDİN.
Yav dostum yetti ama ya olmayan kişiler üstünden varsayim ile konuşmaya. Adam 2 tane uygun bonservise adam aldi diye sanıyorlar ki hepsini belese alacak. Yok öyle bir dünya işte. Aksini söyleyince de sen Erden Timur düşmanısin diyorlar. Ne alakası var Erden Timuru ailemden biri gibi seviyorum ama yapamayacağı şeyleri yapardı diyerek adami ilah yapıyorlar. Yarın öbür gün Erden Timur geldiğinde bunların dediklerini yapamasa ilk bunlar saldıracak.Çok gerginsin kardeşim sakinleş azıcık kalbine zarar.
Kim diyor hocamMelo gelmiş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnsanlar çok sevdikleri kişileri yanlışlarını görmezden gelebilirler ailenden birinin yaptığı yanlışlar kendin normalleştirebilirsin bu da öyle bir şey. Erden Timur çok iyi bir hitabesi olan insan bu etkiledi insanları yaptığı işten çok. O yüzden bu konulara çok takılma üzülürsün , kızarsın boşuna.Yav dostum yetti ama ya olmayan kişiler üstünden varsayim ile konuşmaya. Adam 2 tane uygun bonservise adam aldi diye sanıyorlar ki hepsini belese alacak. Yok öyle bir dünya işte. Aksini söyleyince de sen Erden Timur düşmanısin diyorlar. Ne alakası var Erden Timuru ailemden biri gibi seviyorum ama yapamayacağı şeyleri yapardı diyerek adami ilah yapıyorlar. Yarın öbür gün Erden Timur geldiğinde bunların dediklerini yapamasa ilk bunlar saldıracak.
Erden Timur Galatasaray için canini dişine taktı ama günlerce gitti konuştu etti simanskiyi bile kiralik vs alamadi. Ki simanski no name biri. Amrabati alamadi adam gelmek istemedi manu yüzünden. Şimdi adam napsin uğraştı etti ama olacak iş var olmayacak iş var. Fofana Tr toprakları için olmayacak bir iş mesela. Kimse osimhen falan oldu fofana kim demesin. Osimhen olayı 1000 yılda bir olacak şey.
Sonuç olarak: Sevdiğimiz ilerde görmek istediğimiz insanlara böyle büyük anlamlar yüklenmesi iyi değil.
Misal uefa kupası sonrası da terime yapıldı. Terim gelse CL yi alırdık diyen vardı.
Hitap işine doğru diyorsun. Malum şahıs da o şekilde tepemizde yıllardır. Bizim insanımız hitaptan etkilenir doğru.İnsanlar çok sevdikleri kişileri yanlışlarını görmezden gelebilirler ailenden birinin yaptığı yanlışlar kendin normalleştirebilirsin bu da öyle bir şey. Erden Timur çok iyi bir hitabesi olan insan bu etkiledi insanları yaptığı işten çok. O yüzden bu konulara çok takılma üzülürsün , kızarsın boşuna.
Uğur’u daBi de neden Uğur Karakullukçu’yu sevmiyorsunuz ki?
Bu adamın GS için ne kötülüğünü gördünüz?
Hala sözde muhabirler yönetim yalamaya devam ederken haftalardır bu adam yangın yapıyor.
Herkesten mükemmel olmasını mı istiyorsunuz, niye böyle bi nefret kültürü oluştu.
Uğur’u da
Uğur deneni seveni de sevmiyoruz
Nefret ediyoruz
Dövebiliriz de
Berbat bir yorum hic kusura bakma. Su an Okan, Galatasarayi paramparca olmaktan alikoyan tahtada kalmis son civi. Okan su an bu rezil yonetimle yanliz birakilmis, basinin onunde bu rezil yonetimi elestirmeyecek kadar gercek Galatasarayli, gemisini terk etmeyen bir kaptan. Td luk kismi icin 3 sampiyonlugu olan adama bu yazilari yazmak, kisinin analiz yeteneginin oldukca eksik oldugunu isaret ediyor. Erden Timur konusunda ise, Galatasaray'in umarim geleceginde olur. Iyi ki birakmis. Butun geride kalan lagim oldugu gibi su ustune cikti.Erden Timur bunu gönül işi olarak yaptığı için seviliyor. Diğer yöneticilerden en bariz farkı bu. Gönlünden geldiği için canla başla çalıştı. Yoksa hataları yok değil. bana göre en net hataları Dursun denen şahsın ekibinden seçilmesi, td olarak Okan’a onay vermesi, ve önerilen futbolcular için Okan’dan onay alması. Sen Okan’ın niye onayını soruyorsun ki? Okan’a Alisha Lehman’ı teklif etsen onu da kabul eder. Merak ediyorum, şimdi Erden dışardan bakınca olaya, Okan’ın da bu takımı hocası olmadığı görüyor mudur? Eğer görüyorsa adaylığa hazırlansın.
Hatasız kul olmazFatih Terim de seviyormuş……..