Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
____ David__Nely__Jacobs
__________ Lucas
BAY___Sara___Kerem D.___Zalewski
_______________İcardi
________Osimhen

Ben de bu tarz bir şey yapardım eldeki mevcut kadro ile sanırım
Orta saha yine yumuşak, yine yumuşak...

Gedson yine tek başına içinden geçer bu orta sahanın. Fred ve İsmail show yapar...

Onyedika veya benzeri oyuncu elzem..

Hele ki Torreira (Allah korusun) sakatlanırsa hapı tutarız.

Bu takımın yıllık gideri vergilerle 100 milyon euro falan. Bonservise de 40 -50 harcamıştır açıklanmayan kısımlar vardır muhakkak. İlk gelen 20 milyonluk avrupa takımına yine kaybedecek. Ben buna üzülüyorum ya bu parayı harcamayın ya da hakkını verin. Benim tercihim ilki harcamayın bu parayı bu ekonomide bu paralar harcanmamalı.

Chelsea'nin Türkiye şubesi gibi transferler yapıyoruz. Ne paralar harcadık ama elle tutulur hiçbir şey yok.

Kulübün mali durumu endişelendiriyor, inşallah gelecek yıllara sirayet edecek sıkıntılar yoktur

Ulan şu haberi yapmaya utanır insan

Galatasaray yönetimi, Zalewski için 15 milyon Euro talep eden Roma'nın istediği fiyatı 12 milyona düşürmeyi başardı. (Mehmet Özcan)
Parali köpekler 12 demeye basladiysa bizim beceriksizler kesin gardinin anlastigi fiyatin ustunde bitirebildi ancak bu transferi

bu adamlar laf yememek iin para dökecek - sonra o paranın külfetini kendilerinden sonraki yönetime yıkacak

sonra diyecekler "gördünüz mü ...kolay mıymış...nelerle uğraştık" diye üste çıkarlar birde.

Kulübün mali durumu endişelendiriyor, inşallah gelecek yıllara sirayet edecek sıkıntılar yoktur

Bunu en azından şu açıdan çok dert etmiyorum;

Bu kulübün yüksek maaş alan çoğu oyuncusunun bu sene son senesi. Muslera, Mertens ve muhtemelen İcardi…

Onun dışında Jelert, Sara vb aldığımız oyuncular genç oyuncular satmak istersek (adam akıllı bi yönetimle) rahatlıkla satılır.

Ayrıca değeri yüksek oyunculara sahibiz vs vs

Yani kulüp batık durumda olmaz.

Hele bu sene 1. Olup direkt gider veya 2. Olup ön elemeyle clye gidersek yayın hakları vs derken rahat cl’den 40-45 para gelir.

Muhasebeci değiliz üstat. Gelecek senelerde gerekirse Tarık Çamdal'lar Mustafa Sarp'lar, Barış Özbek'ler izleriz ama muhasebecilik yapmayız. Basalım parayı gitsin yarınlar kimin umrunda...

Bu kadar beceriksiz olmak icin insanüstü bir gayret göstermek gerekir ..Zalewski ulan zalewski düne kadar %90imizin adını bilmediği bir oyuncu şunu gidip de alamadılar 4 kişi kepaze herifler ..
Bırakın hiç kimseyi almayın yeter artık bu kadar rezillik

Bit artık transfer sezonu bit valla ne olacaksa olsun sıkıldım beceriksizlere tahammülüm kalmadı artık

Nevzat'in dunyadan haberi yok
NevZORT.webp

bu görsel boşuna oluşturulmadı

Erken seçim yap yine kaybet yağlı surat yönetimini ve sportif direktörlerini de al git. Erden başkanım gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt