Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim ve sportif umarım transferden elleri boş döner. Şu zamanda panik ile acayip rakamlar harcayacaklar , zaten yolcu nisanı mayısı zor görürler.

Bıraksınlar almasınlar artık kimseyi.
Kaan oynasın orta sahada sol açıkta da barış Alper oynasın.
Hocamızın sağ beki oynasın sağ bekte jelert .

Aralarında komisyonu ve hırsızlığı paylaşamıyorlar bu çok belli.
Ayrıca Gardiyi devre dışı bırakıp daha çok cukkalama peşindeler bu da belli.
Nerden geldi bu aw evlatları takıma yaa
Senin gibi başkanı ben..
Beşiktaşlı kardeşi mehmete danışıyordur kesin. ben başkanın bejekeli oldugunu düşünmeye başladım.
Galatasarayımızın taşınmazları hep bunun döneminde hükümete peşkeş çekildi. Borçlar sıfırlanacakken hem malı kaybettik hem borç arttı. bir yandan da transferle skiyorlar.
Allah sabır versin bize..
Çok acil tribünler ortalığı inletmeli.paralı satılmış ultravestiler değil gerçek taraftar yapmalı bunu...

Oyuncu potansiyellide böyle işleri son güne bırakırsan böyle olur 1 ay önce gitseler 8-9 a biterdi

Nasil 5p gerisine dusuyoz yav. Eksik macimizi alirsak 1p önlerine geciyoz. Hadi derbiyi kaybedelim 2p geride oluruz

Tabi icerde rize ve antep maclarini kazandik varsayarsak
neyse ki kendi sorunun cevabını bir sonraki cümlende vermişsin üstat.

zira rize maçı puan kaybı yaşandı bile.

Bitmiş işte almışız bu kez bitmemiş olsa Nevzat yalaması yalamazdı

Demek 16'dan 12 ye indirmiş C.E., Woow!! transfer başarısı mı dememizi istiyorsun Newhorse ?
İşin aslının 5,6'lardan bu hain yüzünden oralara kadar çıkacağını cümle alem biliyor, buraları okuyorsan az dille artık keltoşunu, yağlı suratını, biraz onurun gururun olsun artık.

Son günlerde gram maliyetle ilgilenmiyorum batırdılar zaten adam gibi birde orta saha bulsunler şu takıma götü açık gezmeyelim

Kulüp içinde ki dinozorlardan tık yok. Erden Timur’u asıl yiyen dinozor tayfa. Hiç birinden tek kelime yok. Meymenetsiz sıfatsızlar.

Kulübün mali durumu endişelendiriyor, inşallah gelecek yıllara sirayet edecek sıkıntılar yoktur
Abi mali yönden cidden bişey olmaz bizim kulübe para olmadığına falanda inanmayın beceriksizliklerini para yok diye örtüyorlar Türkiye’nin en çok taraftarına sahip kulübümüz en çok forma satan biziz hemen hemen her sene Avrupa’da bi yerde yer buluyoruz 2 sezondur şampiyon oluyoruz oyuncu satışları vs ayriyetren Florya mevzusu para yok muhabbeti külliyen kuyruklu yalan

NewZat sabahtan sallamaya baslamis.
Bu arkadas dindar mi degil mi onu bilmem ama tam bir yalan makinesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt