Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jorginho icin transfer gorusmesi yapmis olabiliriz diye yazmistim 1 hafta evvel, Kaya Temel teklif yaptigimizi da yazmis. Ama oyuncu Turkiye'ye gelmek istemiyormus.

Ebimbe biraz savruk olduğu için sağ açıkta tercih ediliyormuş genel olarak..
Bizim bu saatten sonra adam seçecek lüksümüz kalmadı atletik ikili mücadelelerde iyiyse biraz da top taşıyabiliyor da her türlü işimize yarar.

Ebimbe bize olmaz yaw. Takıma tempo fizik katacağız diye oyun zekasını çok da düşürmeye gerek yok İcardi-Osimhene top atacak adam lazım orta sahada. 2 gün önce izlediğim Osimhen deli gibi sağa sola koşu atıyor o koşulara kilit pas atabilecek adam almamız lazım Sara tek başına o yükü kaldıramaz.

Zorgane mi Embimbe mi ?
Screenshot_20240909_104445_Sofascore.webp

set oyununda çok ilerleme beklemiyorum

yalnız bir de 352 için çok yükseldik ama okan hoca korkunç bir 442 kararı alırsa hem bu kadar yatırımı yakar hem kendni hem de sezonu

Alttaki sahte haberi tespit etmenin en kolay yolu nedir? Cevap: İlk önce kulüple konuşulur, oyuncuyla değil.

Okan'ın Riga'da kötü anıları var 2003 letonya maçından. İlk maçtaki oyunu sonrası rövanşta kesilmişti. Tarih tekerrür eder, 3 Ekim'deki RFS maçı sonrası ekim devrimiyle yollar ayrılır.

set oyununda çok ilerleme beklemiyorum

yalnız bir de 352 için çok yükseldik ama okan hoca korkunç bir 442 kararı alırsa hem bu kadar yatırımı yakar hem kendni hem de sezonu
İcardi Osimhen
Zalewski Torreira Sara Ebimbe
Jakobs Nelsson Davinson Jelert
Muslera

Bu kadroda barışa yer kalmıyor

Valla bu kadar eziyet işkence yeter
Cuma gününe bırakmayın bu işi, getirin şu adamları artık

Hannover faciasindan sonra hiç bir Bundesliga kulübü bizimle taksit işine girmeeeeez

Peşin isterler ordan yatar iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt