Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.922
- 39.715
- 2.953
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan febe ve paok macinda puan kaybettigi an ṣutlanmali kanks yavOkan'a daha da güvenin varsa ben 1 şey diyemem dayı yav![]()
Fb Maçı'nda Fark yemeyelim gerisi önemli değil.Ama böyle giderse defans yaptıran Mourinho bile Fark atabilir şu kadro ve oyun sistemiyleOkan febe ve paok macinda puan kaybettigi an ṣutlanmali kanks yav
Zorgane mi Embimbe mi ?
Avrupa da basari isteyen Sevilla yi tutsun
İcardi Osimhenset oyununda çok ilerleme beklemiyorum
yalnız bir de 352 için çok yükseldik ama okan hoca korkunç bir 442 kararı alırsa hem bu kadar yatırımı yakar hem kendni hem de sezonu
İkisinede boydan girerizFb Maçı'nda Fark yemeyelim gerisi önemli değil.Ama böyle giderse defans yaptıran Mourinho bile Fark atabilir şu kadro ve oyun sistemiyle![]()
Transferler gelirde rize antep maclarini gec ama febe ve ondan sonraki 2 macta oyunda gelisme olmazsa israr etmeden isine son verilmeli kanksFb Maçı'nda Fark yemeyelim gerisi önemli değil.Ama böyle giderse defans yaptıran Mourinho bile Fark atabilir şu kadro ve oyun sistemiyle![]()
İcardi Osimhen
Zalewski Torreira Sara Ebimbe
Jakobs Nelsson Davinson Jelert
Muslera
Bu kadroda barışa yer kalmıyor
Sana bir şey söyleyimlig daha önemli
antepi yenemeyip tottenhamı yenmişsin ne anladım o işden