Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
le parissen mi ne onun x adresinde de ebimde red etti diye bir haber yok

Zalewskide gelir osimhende gelir
Embimbe de gelir Onlari oynatacak hocada gelir su saatten sonra Galatasaray tercihi varsa ve oyuncu kabul etmiyorsa o oyuncu beyinsizdir
Bizden uzak olsun

Sabah gazetesinde Okan Buruk'un Jelert'in satilmasini istemis diye bir haber var mi? Oyle birsey yoktur umarim eger gercekten boyle dusunuyorsa bir daha istedigi oyuncular alinmamali hatta direk hoca degisikligine bile gitmeyi dusunmemiz lazim cidden. Bu ne lan boyle aldigi adami 6 ay dolmadan curutuyor, sanki kendi parasiyla yapiyor transferleri.

Embimbenin olumsuz haberini veren La Parisien gazetesini de yalanlayacak biri lazım

Transfer haberi çıkıp sonuç olumsuz olunca insan daha çok öfkeleniyor.
Haber çıkmasa en azından aklımıza geldikçe içimizden sakin sakin sövüyorduk.

Embimbenin olumsuz haberini veren La Parisien gazetesini de yalanlayacak biri lazım

d5adf5e6ee2fa0799257a64d177a3b10.jpg

Sabah gazetesinde Okan Buruk'un Jelert'in satilmasini istemis diye bir haber var mi? Oyle birsey yoktur umarim eger gercekten boyle dusunuyorsa bir daha istedigi oyuncular alinmamali hatta direk hoca degisikligine bile gitmeyi dusunmemiz lazim cidden. Bu ne lan boyle aldigi adami 6 ayda dolmadan curutuyor, sanki kendi parasiyla yapiyor transferleri.
Artık iş fm yi de geçti. Osm ye döndü. Osm de yapıyoruz bunlari gece aldığımız adami sabah satıyoruz falan 😂😂

Zalewskiye para sıkışmış
biz cok gorduk boyle menajerleri
Kosticte gelmiyordu noldu
Ali koc maasi basti kosarak geldi
Maasi 2 milyona cikarirlar gelir imzayi atar

Diyorum ki bu sefer anlaşmadan medyaya haber düşürmediler sanırım, ümitleniyorum, her seferde aynı yıkıma uğruyorum, bu kadar oyuncu isminin çıkıp hiçbirini alamadığımız bir dönem oldu mu hatırlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt