Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-Hadi yönetim iş bilmez aynı hatayı 50 kere yapıyor. Peki kabul anladık beceriksizler.
2-Peki bu kadar muhabir de mi salak? Hiç bir tanesinin kendisine ve mesleğine saygısı yok. Misal Ertan. Bu yönetim 3 kere seni patlatmış. Sorgusuz sualsiz WhatsApp dan atılan mesajlara inanılır mi yav?

Ya abi siz transferi bitirmeden ne diye ismi sızdırıyosunuz mal mısınız acaba? Şikecilere bak tinercilere bak Kostic'in Joao Marionun ismi düşüyo ertesi gün imzaya geliyor adamlar. Bizimkiler de görüştüğü, teklif götürdüğü her ismi basına sızdırıyor

Yine mi patladılar. Galatasaray ı boşver bu kadar kötü bir yönetim dünya üzerinde hiçbir kulüpte yoktur. Erden Timur bunları kurtarmış zaten adam hastanelik oldu kimse bişey yapmayıp tüm işi kendisi yaptı diye. Yazık.. Kimler yönetiyor koca Galatasarayımı

Kaplan erken patlattı diğerleri de girilmiş haberin davası olmaz diyerek zincire takıldı herhalde

Embimbede sorun yokmus Goretzka ve Ruiz icin bekletiliyormus

zalewskide tamam oda arnold ve carvahal icin bekletiliyormus

Daha iyisi olsun istiyor yonetim kizmayin

Galatasaray'da bi isim çıkar 1 gün olumlu 5 belirsizlik devam eder 10.gün olumsuz şekilde sonlanır
fb'de isim çıkar ertesi gün gelir

bu durum bıktırdı

Diğer lavuğa üzülmedim ama Ebimbe işine üzüldüm valla.

Tam aradığımız adamdı. Ortada kullan, sağ kanatta kullan, sağ bekte kullan.

Tabi en çok ortada kullanılmasını isterdim. Torreira ile birlikte güzel tempo yaparlardı.

Ulan bir kerede işi kendi başınıza halledin. Bunlar nasıl bir reziller ki her gittikleri yerden eli boş dönüyorlar.

Masona çoğu zaman katılmam ama transfer dönemi başında söylediği gerçek oldu. Hatipoğlu'nun yüzünü gören resmen gelmekten vazgeçiyor.

Burhan Can ve Emre kaplan
Islak odunluk ikili

Banada gecen istanbuldan is teklifi geldi rakamlari salliyorum 30k dediler yok ya ben yerimde memnunum niye geleyim istanbula kalabalik beton yigini dedim

10 dakka sonra bir daha aradilar 50 k dediler
gerek yok istanbulda kiralar cok yuksek dedim

Bir daha aradilar 70k kiranida biz verelim dediler tamam dedim

Istanbul muthis sehir hemen geliyorum

Zalewskide boyle iste

Tiger, Burho, Newzat çıkın yalanlayın şu La Gazetto'ya haddini bildirin.

roma kaynaklari 1 saat once haber girmeye basladilar gardi isi bitirmis galiba, bugun yada yada en gec yarin bize imza atmasi bekleniyormus zehttps://www.asromalive.it/2024/09/09/zalewski-lascia-la-roma-firma-entro-domani/leswski nin ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt