Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mayıstan eylüle özet geçeyim
Haziran başı Yusuf fofona
Temmuz euro 2024 zamanı hojberg( ulan danimarka maçlarını izlettuler bize) mc tomi
Temmuz sonu wendel rios duoe locko
Ağustos mc tomi bisakka
Eylül oldu o kadar kolpaladılar ki hafızamız şaştı 😅😅😅

-Casemiro'da tum islemler tamam. Islak imza kaldi sadece. United yesil isik verdiginde resmi aciklama gelir buyuk ihtimal.
-Rabiot transferinde puruz yok. Annesi sadece 1-2 ekstra madde icin gorusme talebinde bulundu. Bu transferi bitti sayin.
-Goretzka ile her konuda anlasildi. Oyuncunun yarin aksam Istanbul'a gelmesi bekleniyor. Yonetim tarafindan ucus programi icin bilgi bekliyoruz. Simdiden Galatasaray'a hayirli olsun diyebiliriz.
-Ebimbe'nin Turkiye ligi konusunda soru isaretleri var. Oyuncunun menajeri onu ikna etmeye calisiyor, ikna olursa bu transfer de olacak. Olmazsa B plani devreye girecek.
-Arias: ⏳
-Bu isimlerden bagimsiz sol bek, sag bek, orta saha, 10 numara transferi bekliyorum.
-Son gun firsat transferi olabilir.

-Transferde sorun var diyorlar?
Muhabir: Yonetimden bana oyle bir bilgi gelmedi. Daha bu sabah sohbet ettik.

Muhabir (Nevzat mesela): Hatta kimsenin bilmedigi birseyi paylasmak istiyorum, bonservis bedeli 6 milyon euro. Anlasma 4 senelik. Cok gizli bir transfer operasyonuydu. Yonetimi tebrik etmek istiyorum. Cok calisiyorlar.

Galatasaray muhabiri olmak bu kadar kolay.

Ya gülüp makara yapıyoruz ama bunların yapacağı habere ayrı diğerlerinin yapacağı transfere ayrı sokayım. Koca Galatasaray ne tür şerefsizlerin elinde ne tür haysiyetsizlerin dilinde siz anlayın artık

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Mayıstan eylüle özet geçeyim
Haziran başı Yusuf fofona
Temmuz euro 2024 zamanı hojberg( ulan danimarka maçlarını izlettuler bize) mc tomi
Temmuz sonu wendel rios duoe locko
Ağustos mc tomi bisakka
Eylül oldu o kadar kolpaladılar ki hafızamız şaştı 😅😅😅
Burdan başlayalım

Bizimkiler yüzüne gözüne bulaştırıyor Transferi tamam ama arkadaş Medyanında bir kurşun sıkmadığı kalmış.
Ben spor den okuyorum.
İlk haber Zalewskiden kötü haber, ikinci haber Embimbe reddetti, 3. haber Osimhen kesinlikle gidecek.

İnanılmaz bir oyun oynanıyor bakalım hayırlısı
Yönetim olacak beceriksizler vermesin bu kozu onlara. It itligini tabiki yapacak

Kimsede suc bulmayacaksin

2F43812E-B835-4272-AEEA-CE8B69436A02.webp

bct sal kolpaları ritim kaçıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt