Rumenlerden uzak durun deyince burada linc yedik o donem sırf belmas baskan, terim td diye toz kondurulmadi. İyi birinden kurtuldukrumen çöpler hagi olacaktı hani kuş kadar maaşlarını bile biz ödeyip gönderiyoruz
Rumenlerden uzak durun deyince burada linc yedik o donem sırf belmas baskan, terim td diye toz kondurulmadi. İyi birinden kurtuldukrumen çöpler hagi olacaktı hani kuş kadar maaşlarını bile biz ödeyip gönderiyoruz
Beter olBindik bir alamete gideyoz kıyamete
Ret cevabı almaya alışan yönetim :
Kapa çeneni ve etli ekmeğinden bi ısırık al. Bu ne kardeşim burası Kenya forumumu nerede GS'mizin nezih ortamıBeter ol
Aga bunlar trasnfer için sorulan herkesi bitti hayırlı olsun diyor. Ağır kolpalarEkli dosyayı görüntüle 261295
dünyada en onursuz meslek nedir diye soranlara Galatasaray muhabirliği cevap veriyorum.
Bu transferi ilk öğrenme olayı bi hastalık bence ilk öğrensen ne olur son öğrensen ne olur. Gelirse gelmiş olur zaten gelmezse yangın yaparsın tamamen psikolojik savaş ve yıkım yaşıyorsunuz bu durumlarda. Böyle olunca da sizi kullanan çok oluyor
Meslek onurlu, yapanlar onursuzEkli dosyayı görüntüle 261295
dünyada en onursuz meslek nedir diye soranlara Galatasaray muhabirliği cevap veriyorum.
Benimkinden daha aktif maalesefSaminin seks hayatı gibi bir nobet