Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rumen çöpler hagi olacaktı hani kuş kadar maaşlarını bile biz ödeyip gönderiyoruz
Rumenlerden uzak durun deyince burada linc yedik o donem sırf belmas baskan, terim td diye toz kondurulmadi. İyi birinden kurtulduk

Ret cevabı almaya alışan yönetim :

1725886821006.webp

Zalewskinin hesabinin feyk olmadigina inanmak istiyorum.

Şuan inandim ewt.

Yine kimse gelmemiş.Herifler teklif yaptiklari daha bitmeyen transferi tüm yerel basina sizdiriyorlar hermoso gibi buda patladi.Insan bir yanlişindan döner yav.

Bu kadar çapsızı bir ara getirmek anca bu evrende mümkün olur, onda da biz yaşıyoruz maalesef.

Bari 1 tane bek alak. Yedeği yok iki bekin de

Bu transferi ilk öğrenme olayı bi hastalık bence ilk öğrensen ne olur son öğrensen ne olur. Gelirse gelmiş olur zaten gelmezse yangın yaparsın tamamen psikolojik savaş ve yıkım yaşıyorsunuz bu durumlarda. Böyle olunca da sizi kullanan çok oluyor

Bu transferi ilk öğrenme olayı bi hastalık bence ilk öğrensen ne olur son öğrensen ne olur. Gelirse gelmiş olur zaten gelmezse yangın yaparsın tamamen psikolojik savaş ve yıkım yaşıyorsunuz bu durumlarda. Böyle olunca da sizi kullanan çok oluyor

Sabah webaslana girip Keita'yı görmek gibi olmalı transfer. Bu lavuk kim demiştim, bir baktım yılan gibi topçu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt