Nedim Sertel
Aslan Üye
- 12 Aralık 2023
- 7.604
- 5.173
- 1.043
Beğenmeyenlere teşekkür edip forumdan şutlayalımArkadaşlar 3 gün once Arthur melo+kostic gelsin bari diyordunuz yokluktan. Simdi zalewski+ebimbe paketi mi beğenilmedi anlamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beğenmeyenlere teşekkür edip forumdan şutlayalımArkadaşlar 3 gün once Arthur melo+kostic gelsin bari diyordunuz yokluktan. Simdi zalewski+ebimbe paketi mi beğenilmedi anlamadım
Machetti diye bir herifin haberiDi marzio'nun çalıştığı kurum ondan kaynak alıp girmişlerdir haberi.
ADS maçı dahil dörtlü savunmada tüm dikişlerimiz patladı. Bunda ısrar etmek yerine değişimi desteklemek lazım. Üçlü tabusunu yıkarsa bizim camia yıkar. Yeter ki sahada mücadele görelim.taraftar olarak biraz pozitif olmalıyız
okan hocaya young boys maçı kırgınlığım ve öfkem hala geçmedi
ama 352 ve yeni genç tempolu takım fikri de beni heyecanlandırıyor
Bizden olmaz artikyaş 36
Sorun yok calismak zorunda olmayanlar olarak sizin yerinize nobet tutarizCuma ve Cumartesi geceleri boş geçti yarın sabah işe gideceğiz haberler çıktı vay böyle şansa
Biz 3lude başarılı olursak bütün ülke 3luye döner net.ADS maçı dahil dörtlü savunmada tüm dikişlerimiz patladı. Bunda ısrar etmek yerine değişimi desteklemek lazım. Üçlü tabusunu yıkarsa bizim camia yıkar. Yeter ki sahada mücadele görelim.
Ben o değilim renktaşo kadar oldun mu ya
daha dün gibi ziraat türkiye kupasında gökhan gönül yerine oyuna girişin
Ardından antep maçı var üstadAyrıca önümüzdeki ilk Rize maçı bir şekilde hallolur ama ardından Fenerbahçe maçı geliyor.
Hem yönetim hem Okan hoca Fenerbahçe maçının onlar için yolun sonu olabileceğinin farkındalar. Özellikle Okan hoca.
Böylesine keskin bir dönüş ve müdahalenin en büyük sebebi bu diye düşünüyorum.
Gelen tüm oyuncular Fenerbahçe maçında sahada olur.
Bizle antramana ciksin 2 haftaya temposu düserDk 90 hala dribling yapiyor zalewski manyak tempolu bişey ya
Aslında 3'lü kötü bir sistem değil uygun oyuncularla gayet fayda sağlanabilir.Biz 3lude başarılı olursak bütün ülke 3luye döner net.
Szalai, Henrique, Serdar Aziz gibi avareller ile orta saha çizgisinde 3'lü oynamaya çalışan Jesus yüzünden oluştu bu algı biraz da. Atletik topçularla arkayı da süpürürsün hücumda da çoğalırsın normalde.ADS maçı dahil dörtlü savunmada tüm dikişlerimiz patladı. Bunda ısrar etmek yerine değişimi desteklemek lazım. Üçlü tabusunu yıkarsa bizim camia yıkar. Yeter ki sahada mücadele görelim.