Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taraftar olarak biraz pozitif olmalıyız

okan hocaya young boys maçı kırgınlığım ve öfkem hala geçmedi

ama 352 ve yeni genç tempolu takım fikri de beni heyecanlandırıyor
ADS maçı dahil dörtlü savunmada tüm dikişlerimiz patladı. Bunda ısrar etmek yerine değişimi desteklemek lazım. Üçlü tabusunu yıkarsa bizim camia yıkar. Yeter ki sahada mücadele görelim.

ADS maçı dahil dörtlü savunmada tüm dikişlerimiz patladı. Bunda ısrar etmek yerine değişimi desteklemek lazım. Üçlü tabusunu yıkarsa bizim camia yıkar. Yeter ki sahada mücadele görelim.
Biz 3lude başarılı olursak bütün ülke 3luye döner net.

Ayrıca önümüzdeki ilk Rize maçı bir şekilde hallolur ama ardından Fenerbahçe maçı geliyor.

Hem yönetim hem Okan hoca Fenerbahçe maçının onlar için yolun sonu olabileceğinin farkındalar. Özellikle Okan hoca.

Böylesine keskin bir dönüş ve müdahalenin en büyük sebebi bu diye düşünüyorum.

Gelen tüm oyuncular Fenerbahçe maçında sahada olur.

bu kadar iyiyse roma niye satıyor

Ayrıca önümüzdeki ilk Rize maçı bir şekilde hallolur ama ardından Fenerbahçe maçı geliyor.

Hem yönetim hem Okan hoca Fenerbahçe maçının onlar için yolun sonu olabileceğinin farkındalar. Özellikle Okan hoca.

Böylesine keskin bir dönüş ve müdahalenin en büyük sebebi bu diye düşünüyorum.

Gelen tüm oyuncular Fenerbahçe maçında sahada olur.
Ardından antep maçı var üstad

1725827888223.png

Biz 3lude başarılı olursak bütün ülke 3luye döner net.
Aslında 3'lü kötü bir sistem değil uygun oyuncularla gayet fayda sağlanabilir.

Jesus 3 tane ağır stoperle ofsayt taktiği yapıp kadar defans hattını orta sahaya kadar çekiyordu ön alan baskısını baya arttıyordu o bile zaman zaman başarılı oldu.

Bizde Sanchez gibi bir faktör var Jacobs'da orada çok sırıtacağını sanmıyorum en azından Sara 3'lü orta saha oynuyordu yine aynı şekilde rahat olur.

Szalai, Henrique, Serdar Aziz gibi avareller ile orta saha çizgisinde 3'lü oynamaya çalışan Jesus yüzünden oluştu bu algı biraz da. Atletik topçularla arkayı da süpürürsün hücumda da çoğalırsın normalde.

Zalewski'yi şu an oynanan maçta çok beğeniyorlar tam ekmek banmalık derler acayip yükseldim Zalewski'ye olmazsa bayağı üzülürüm.

zalewski 352 olayını pekiştiren bir transfer gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt