Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ebimbe’nin buraya düşeceğini hiç sanmıyorum

zalwesji ve ekimbe gelirse takim 442 oynar gibime geliyor

hatta okanin kabiz sistemi devam eder

Eğer ismi geçen Zalewski ve Ebimbe gibi isimleri alabilirsek, bu senenin tek içime sinmeyen transferi Jelert olur. Bilmiyorum ama bütçesi itibarıyla büyük kazık olacak hatta genelde tribünde oturacak gibi hissediyorum.
Umarım yanılırım tabi ama durum onu gösteriyor.

Oraya da Jacobs tarzı yeri geldiğinde sağ stoperi de yedekleyebilecek bir adam alabilirdik. Doue bu açıdan çok mantıklıydı neyse artık yapacak bir şey yok elimizde ki değerlere sahip çıkacağız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sara eğer Inter’deki Hakan gibi kullanılırsa aksine biraz geride oynar renkdaş regista olarak
Yanlış bir tercih olur herif çok iyi bir şutör kaleye yakın olmalı bence ama zaman zaman geriye gelip oyun kurabilir torreira ile biribirinin boşluklarını doldursunlar kafi

Gardinin mamasını suyunu eksik bırakmamak lazım adam 100 milyonluk adamı bedelsiz kiraladı, doğruysa Zalewski gibi potansiyeli 6m euroya çekti. Tabii ki isteyecek komisyonunu adam babasının hayrına yapmıyor bu işleri sonuçta. Gördük işte ne olduğu belirsiz Doue'yi almayı beceremedik 2 ayda.

Çalhanoglu şütör değil mi ?
Çalhanoğlu eskisi kadar dinamik değil koşup boşluklara kaçmıyor ayağına topu istiyor bunda oyunu yavaşlatıyor

Defansif oyun kurucuların böyle handikapı yok zaten geriden oyun kuruyorsun orda kaleci yada stoper direk sana veriyor topu sen de atağı başlatıyorsun

Sara ise ilerde sürekli boş alanlara koşu yapan aldığı topu olumlu kullanan ve ceza sahasına koşu yapabilen bir oyuncu

Ben dmc oynadığı maçların bir derlemesini izledim evet garanti oynar takımı rahatlatır uzun pas da atar ama skorer bir orta saha oyuncusu kaybetmiş oluruz

%60-70 ile oynayacağına %80 ve üzeri oynayacağı amc pozisyonu daha mantıklı bence

Bir de geride Davinson bunları zaten yapabilir diye düşünüyorum

Omuz yiyince dağılabilir fiziği zayıf olduğu için ama Zalewskiden delici merkez orta saha da olabilir gibi geldi bana. Vücut dengesi, dönüşleri, hızı ,hızlanması, top sürüşü o rolü de kaldırabilir izlenimi oluşturdu bende

Polonyalı kerem Ho. Hayır deme lüksümüz yok. Keremden Biraz daha iyi diyebiliriz.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zalewski keremin sık sık yaptığı tek top diagonal koşu pasını sık sık deniyor ama keremden daha başarılı yapıyor bunu isterse kısa atıp çizgiye koşuyor

İsterse forvetin önüne doğru sektiriyor

Zelewski tek top icardinin önüne , icardi içeri çeviriyor Osimhen ve gol

Böyle üç pasta gol atarsak şaşırmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt