Demir Türk
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2023
- 3.137
- 2.816
- 998
Yasin veya ahmetcan’da gelirse parçalar yerine oturur tam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Ebimbe konusunda hoca 3 stoperin önüne çapa rolüne atmaz adamı zaten Torreira da var. Ofansda eksi bir yazar bu durum.Bence sarayı serbest bırakmamız lazım arkasında dört tempolu adam varken. Icardi bir tık geride osimhen de ilerde olur dediğin gibi. Bence bu takım okey alayım.
sol koridorda sara olur ama öne bir tık kırık olur sağ iç ebimbe olur tam orta saha gibi arkalarında da torrik. Bitti gitti hadi alayım tempolu ortasahamı. Geçen sene orta sahanın içinde oynadığında sürekli gol katkısı vermiş. Orası en verimli yeri gibi gördüm. Zalewski de ferdinin italyan versiyonu alamazlar bence ama gelirse o da orta saha özellikli olduğu için kafama cuk oturuyor. Jakobsu da kullanırsak sol beke kayar zalewski içe kayar müthiş kaymalı kaydırmalı bir takım oluruz.Bence Ebimbe konusunda hoca 3 stoperin önüne çapa rolüne atmaz adamı zaten Torreira da var. Ofansda eksi bir yazar bu durum.
Adamın konfor alanı sağ iç bölgesi ve sağ çizgi civarıymış.
Kısa vade için müthiş açıkçası.Beşiktaş Mane'yi kiralıyomuş.Mane - Rafa Silva - Rashica önlerinde İmmobile..
Sağ iç oynatir ebimbeyi kanat değilEbimbe'yi almak bence mantıklı değil.Jelert'i de aldık.Ebimbe'yi alırsak 1 orta saha transferi gerekecek.Jelert'i mi kiralayacaz![]()
korktun muBeşiktaş Mane'yi kiralıyomuş.Mane - Rafa Silva - Rashica önlerinde İmmobile..
Zalewski gelir de sol kanat bek oynarsa Jakobs nolcak. Zalewski iç sol oynarsa Sara nolcak. Jakobs u sol stoper mi düşünüyor acaba. Eğer öyle ise niye sol stoper almadılar bunun yerine.Sağ iç oynatir ebimbeyi kanat değil
Yılan diye bağıran kadın sen misin ulankorktun mu
3lu oynarsa jacobs sol stoperZalewski gelirse sol kanat bek oynarsa Jakobs nolcak. Zalewski iç sol oynarsa Sara nolcak.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3lü defanslarda sol defanslar hep sol bekten devşirme oyuncular olur genelde.Zalewski gelir de sol kanat bek oynarsa Jakobs nolcak. Zalewski iç sol oynarsa Sara nolcak. Jakobs u sol stoper mi düşünüyor acaba. Eğer öyle ise niye sol stoper almadılar bunun yerine.
Yukarda yazdım abi Editle. Ama çok mantıklı mı bilmiyorum Jakobs Ostervolde etkisi yapar mı3lu oynarsa jacobs sol stoper
Kapalı kutu hiç izlemedik varsayim yapıyoruz ama oster etkisi yapabilir benceYukarda yazdım abi Editle. Ama çok mantıklı mı bilmiyorum Jakobs Ostervolde etkisi yapar mı