Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca 3-5-2'yi beceremeyecek kirve ligde yine 4-4-2 oynarsa şaşırmam3lü savunma işini ben istemiyom yavŞl Maçları'nda olur ama Lig'de 4lü savunma iş yapıyo.1 de 1 anda sistem mi değişir yav
Yazın Hazırlık Maçları'nda denenmeliydi bence..
Aynen öyle katılıyorum. Ve hala driblingi olan bir orta saha yok. Sara asla kötü oyuncu değil ama o paraya Gedson un daha iyi versiyonu alınabilirdi takıma. Daha çok ihtiyacımız olan profil eli ayağı düzgün Ndiaye tarzı gözü kara.3-5-2 oynayacaksak ki oynamak zorundayız, Ebimbe değil de Lemina, Melo, Gedson gibi bir orta sahaya ihtiyacımız var. BAY, Jelert ve gerekirse Zalewski sağ iç oynayabilir. Jakobs, Zalewski ve Berkan da sol içi idare eder.
Bize safkan defansif, sertliği yüksek 6-8 no lazım.
Benim tek korkum Fb Maç'ında erken yediğimiz Gol sonrası sistemi değiştirip daha çok Fb'ye Gol attırma şansı verebilir kirvemHoca 3-5-2'yi beceremeyecek kirve ligde yine 4-4-2 oynarsa şaşırmam
İcardi gelene kadar 4 5 1 oynarız. Gelince döneceğiz kesinlikle 3 5 2 ye başka şansı yok. Dönmek zorunda ve yapacak.Herkes üçlüde sol stopere Jakobs yazıyor ama herifin orada oynayabileceğine dair hiçbir done yok
Ayrıca Uruk hoca 4-4-2'sinden kolay vazgeçmeyecektir Young Boys maçında aslında haklı olduğunu kanıtlamak için önce buna odaklanacaktır, hatta Icardi dönene kadar 4-2-3-1 oynarsak şaşırmam
Zaten yeni transferlerin 11'e girmesi de Ekim'i bulur
3-5-2 oynayacaksak ki oynamak zorundayız, Ebimbe değil de Lemina, Melo, Gedson gibi bir orta sahaya ihtiyacımız var. BAY, Jelert ve gerekirse Zalewski sağ iç oynayabilir. Jakobs, Zalewski ve Berkan da sol içi idare eder.
Bize safkan defansif, sertliği yüksek 6-8 no lazım.
akşama buralar bir sebepten yanacak gibi
Bizim 4lu sistem cortladi benceBenim tek korkum Fb Maç'ında erken yediğimiz Gol sonrası sistemi değiştirip daha çok Fb'ye Gol attırma şansı verebilir kirvemO yüzden 4lü savunma sistemiyle devam etmemiz gerek bence yav
![]()
İcardi gelene kadar 4 5 1 oynarız. Gelince döneceğiz kesinlikle 3 5 2 ye başka şansı yok. Dönmek zorunda ve yapacak.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence de şuan da geçebilir. Ama icardi gelene kadar bence 4 5 1 oynamaya devam ederiz gibi geliyor. Bana kalırsa ilk maça 3 5 2 çıkması lazım veya 4 3 3bu çok saçma değil mi
batshuayi var mertens var bu rolü rahatlıkla oynayabilecek
Torreira - Gabriel Sara orta saha 2lisi bence 4-4-2 sistemi için uygun değil.Gabriel Sara'yı dah açok 10 Numara olarak oynatmalı ama o zamanda Batshuayi'ye yer bulamıyodu..Bizim 4lu sistem cortladi bence