Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevmeyebilirsiniz ama Ostervolde olsa bizde şu kadroda cuk otururdu. 3 lünün sol stoper i için açıkçası biçilmiş kaftan.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-5-2 oynayacaksak ki oynamak zorundayız, Ebimbe değil de Lemina, Melo, Gedson gibi bir orta sahaya ihtiyacımız var. BAY, Jelert ve gerekirse Zalewski sağ iç oynayabilir. Jakobs, Zalewski ve Berkan da sol içi idare eder.
Bize safkan defansif, sertliği yüksek 6-8 no lazım.

Herkes üçlüde sol stopere Jakobs yazıyor ama herifin orada oynayabileceğine dair hiçbir done yok

Ayrıca Uruk hoca 4-4-2'sinden kolay vazgeçmeyecektir Young Boys maçında aslında haklı olduğunu kanıtlamak için önce buna odaklanacaktır, hatta Icardi dönene kadar 4-2-3-1 oynarsak şaşırmam

Zaten yeni transferlerin 11'e girmesi de Ekim'i bulur

3lü savunma işini ben istemiyom yav :D Şl Maçları'nda olur ama Lig'de 4lü savunma iş yapıyo.1 de 1 anda sistem mi değişir yav :D Yazın Hazırlık Maçları'nda denenmeliydi bence..

:D
Cemre'den Uzak Dur! - Gülten Eski Kocasını Uyardı! - Kuzey Güney 13. Bölüm  - YouTube

3-5-2 oynayacaksak ki oynamak zorundayız, Ebimbe değil de Lemina, Melo, Gedson gibi bir orta sahaya ihtiyacımız var. BAY, Jelert ve gerekirse Zalewski sağ iç oynayabilir. Jakobs, Zalewski ve Berkan da sol içi idare eder.
Aynen öyle katılıyorum. Ve hala driblingi olan bir orta saha yok. Sara asla kötü oyuncu değil ama o paraya Gedson un daha iyi versiyonu alınabilirdi takıma. Daha çok ihtiyacımız olan profil eli ayağı düzgün Ndiaye tarzı gözü kara.

Herkes üçlüde sol stopere Jakobs yazıyor ama herifin orada oynayabileceğine dair hiçbir done yok

Ayrıca Uruk hoca 4-4-2'sinden kolay vazgeçmeyecektir Young Boys maçında aslında haklı olduğunu kanıtlamak için önce buna odaklanacaktır, hatta Icardi dönene kadar 4-2-3-1 oynarsak şaşırmam

Zaten yeni transferlerin 11'e girmesi de Ekim'i bulur
İcardi gelene kadar 4 5 1 oynarız. Gelince döneceğiz kesinlikle 3 5 2 ye başka şansı yok. Dönmek zorunda ve yapacak.

ben de tam tersine esk s,stmee devam etsek sert defansif 6-8 lazımken 3lüye geçiyorsak topu kullanma yetisi yüksek fabian ruiz gibi biri lazım diye düşünüyorum

3lü ile zaten arkayı 1 kiş kalabalıklaştırıyorsun ve stüne barış ve zalewski gibi mücadelec adamlar da oluyor

ancak takımda top ile arası iyi tek adam sara kalıyor diğer türlü

bu çok saçma değil mi

batshuayi var mertens var bu rolü rahatlıkla oynayabilecek
Bence de şuan da geçebilir. Ama icardi gelene kadar bence 4 5 1 oynamaya devam ederiz gibi geliyor. Bana kalırsa ilk maça 3 5 2 çıkması lazım veya 4 3 3

Jorge jesusun ifb yi 3lü oynattigi zaman aklima geliyor, ligde küme düsen takimlara karsi kaybettiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt